[GIVEAWAY] Renovatie wedstrijd – Van fabriekshal naar woning

‘Hey, ja jij daar. Wil jij mij soms helpen? Ik ben Alexia en samen met mijn moeder zijn we opgelicht door mijn vader. We hebben geen geld meer en ons huis is een oude fabriekshal. Mijn moeder is helemaal van haar stuk en ik ben nog te jong om een huis te maken. Zou jij ons willen helpen?’

De opdracht
Renoveer een fabriekshal en maak er een woning van voor Alexia en haar moeder Lena. De buitenkant van het pand heeft wat beperkingen in wat er veranderd mag worden, maar aan de binnenkant heb je de volledige vrijheid om het in te richten zoals jij dat wilt, zolang er maar een bepaald aantal punten terug te vinden zijn in het huis. Zo is er onder andere een bepaalde boekenkast die terug te vinden moet zijn en een ruimte voor zowel Alexia als Lena om hun ding te doen. Dit alles in het budget van 120.000 simoleons. Ga jij de uitdaging aan?

Afbeelding

De prijs
De maker van de winnende renovatie mag een accessoirespakket naar keuze uitkiezen voor PC / Mac.

De organisator
Deze wedstrijd wordt niet georganiseerd door het team van Town of Plumbobs, maar door forumlid Jur_Simmer. De verantwoordelijkheid voor deze wedstrijd ligt dus bij hem.

Het wedstrijdtopic
De wedstrijd is georganiseerd op het forum van Town of Plumbobs. In het wedstrijdtopic vind je alle details en regels, kun je nog eventuele vragen stellen en jouw inzending plaatsen door middel van plaatjes. Klik hier om naar het wedstrijdtopic te gaan.

Dit topic is alleen beschikbaar voor forumleden. Lid worden is gratis.

Meedoen kan tot en met zondag 31 maart!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016