MissDiwy sluit zich aan bij het TopTeam

Een nieuw teamlid toevoegen aan het TopTeam is een van de mijlpalen waar we vanaf de start van Town of Plumbobs als team naar uitkeken en dit jaar was het dan eindelijk zover! Na een aanmeldingsperiode van drie weken op ons forum kozen wij uit vier aanmeldingen ons nieuwe teamlid. Zij startte met veel enthousiasme aan alles wat er te leren viel over het teamlidmaatschap. Nu is zij er klaar voor om ons team als assistent-moderator te komen versterken op ons forum, site en socials.

Van harte welkom in het TopTeam MissDiwy!

MissDiwy is geen onbekende op Town of Plumbobs. Zij werd vlak na onze eerste verjaardag lid van ons forum in maart 2017 en is vanaf het begin altijd betrokken geweest op het TopForum. Zo begon ze al snel met het delen van creaties, heeft ze diverse badges op haar naam staan waaronder 2 Topper badges, start ze leuke initiatieven en is ook betrokken bij andere forumleden. In haar aanmeldingsformulier was MissDiwy zowel enthousiast als realistisch over een rol binnen het TopTeam. Teamleden Kympulse, Mari en ThePaperSim hebben er ook alle vertrouwen in dat MissDiwy de juiste persoon is die het TopTeam nodig heeft.

Hoi hoi allemaal, MissDiwy hier, je mag me ook gewoon aanspreken met mijn echte naam Sabrina. Ik vind het superleuk dat ik ben uitgekozen als het nieuwe teamlid. Ik mag als assistent moderator het TopTeam komen versterken. Ik ben vanaf maart 2017 lid en heb dus meegemaakt hoe zij dit fantastisch forum hebben laten groeien en later een site hebben toegevoegd aan deze community. Vanaf het moment dat ik lid ben geworden, heb ik me altijd vermaakt op het forum en me hier thuis gevoeld. Vol enthousiasme stap ik nu dus in dit nieuw avontuur. Ik heb er superveel zin in om samen te werken met dit geweldige team aan het forum en de site. En natuurlijk ook met de leden, want zonder leden is er natuurlijk geen community.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016