Zwangere Sims uit de ruimte!

Er is iets vreemds gaande in De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack*.

Vorige week keken we binnen bij een bakker die haar eigen bedrijf openende in De Sims 4 Aan het Werk. Deze week volgen we een jong buitenaards stel dat op het punt staat aan een magische reis te beginnen.

Het was liefde op het eerste gezicht voor Kristen Dyson en Spencer Jackson. Ze ontmoetten elkaar buiten de nieuwe bakkerij in de stad en trokken na wat hofmakerij al snel bij elkaar in. Hoe heerlijk om jong en verliefd te zijn! De eerste nacht in hun nieuwe huis was een feestelijk O jaaa! gebeuren, maar ze konden niet al te lang opblijven. Ze hadden allebei pas een nieuwe baan, Kristen was wetenschapper en Spencer rechercheur, en ze moesten vroeg opstaan om op tijd op hun werk te zijn. En dan te bedenken dat hun collega’s niet eens wisten dat ze buitenaardse wezens waren, vermomd als gewone Sims.

Een paar dagen later voelde Kristen iets vreemds. Ze begon heel opgewekt aan de dag, maar halverwege haar werk in ToekomstSim Labs voelde ze zich ineens heel moe. Ze wist dat ze niet ziek was. Dit voelde… anders. Kon dit zijn wat ze dacht dat het was? Na het werk, vertelde ze Spencer het goede nieuws: ze was zwanger! Maar hij had een verrassing voor haar: hij was ook zwanger!

Een paar dagen later hadden ze allebei een beginnend buikje. Een liefdevol stel, zwanger van elkaars buitenaardse baby, op de toppen van hun geluk. Nu konden ze elke oncomfortabele, wiebelige stap van dit wonder met elkaar delen.

Voordat het echt zichtbaar zou zijn, wilden ze naar hun thuiswereld reizen om het grote nieuws met hun eigen soort te delen. Gelukkig had Kristen net een Electroflux Wormgatgenerator via haar werk gekocht, dus het was niet al te lastig voor het stel om lichtjaren af te leggen om hun planeet Sixam te bezoeken. Zodra ze het portaal gepasseerd waren, konden ze hun Sim-vermomming afleggen om hun buitenaardse maatjes te begroeten. De vrienden op Sixam waren ontzettend blij met het nieuws en keken ernaar uit om met nog meer buitenaardse wezens over dat rare menseneten te kunnen praten.

En paar dagen later waren de buiken van Kristen en Spencer zo groot dat ze eruit zagen alsof ze elk moment konden bevallen. Maar wat zouden ze doen als ze tegelijkertijd moesten bevallen?

Toen de grote dag daar was, was het Kristen die als eerste moest bevallen! Gelukkig was er net een nieuw ziekenhuis in de stad geopend, dus ze brachten Kristen snel naar de Eerste Hulp zodat de professionals (met hun high-tech robotapparaten) haar konden helpen. Zodra ze daar waren, realiseerde Spencer zich dat hun buitenaardse afkomst veilig was – de dokter was ook een buitenaards wezen in vermomming. Ze waren in goede handen.

Alles verliep op rolletjes voor mama en Myra, het pasgeboren dochtertje van het stel. Ze gingen gelijk naar huis om haar lekker te kunnen knuffelen, maar net toen ze thuis waren, was het Spencers beurt om te bevallen. Gelukkig had Spencer zich voorbereid op een thuisbevalling dus hij was er helemaal klaar voor. Maar waar hij niet op voorbereid was, was een tweeling. Twee prachtige, perfecte, groene buitenaardse kinderen: Kaloy en Sodi.

Zodra de drie kinderen sliepen, gingen Kristen en Spencer gelijk onder de wol. Ze hadden een behoorlijk drukke dag gehad! En nu hun huishouden meer dan verdubbeld was, zouden er nog heel wat drukke dagen in het verschiet liggen…

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper! Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

Bron: Thesims.com

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016