YouTuber Kympulse – Forumleden met een Videoplatform

Content creatie komt in allerlei vormen en ons forum telt vele leden die plaatjes, verhalen en meer delen. Een aantal van onze forumleden zijn daarnaast ook actief op een video platform met een eigen kanaal die in het teken staat van De Sims. 

Zo ook het YouTubekanaal van forumlid Kympulse.

Als een van de oprichtende teamleden is Kympulse dagelijks aanwezig op het forum. Ze is regelmatig actief in diverse subforums en deelt zelf ook diverse creaties.

Naast Town of Plumbobs is Kympulse ook bezig met eigen projecten, waaronder haar YouTubekanaal. Maar soms komt Kympulse met een idee waarbij ze Town of Plumbobs en haar YouTube community kan samenvoegen. Zo organiseerde ze eerder dit jaar de interieurwedstrijd Smaken Verschillen. Er werden kamerwinnaars gekroond en het forumlid met de meeste punten werd de wedstrijdwinnaar. Deze winnaars worden tentoongesteld in video’s op haar kanaal. In de video van de kamerwinnaars zie je niet alleen zes bijzondere kamers, maar maakt Kympulse zelf het huis aan de buitenkant af. Content van 7 simmers (allemaal lid van ons forum) in één video dus!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016