Werk je in het zweet met het De Sims 4 Fitness Accessoirespakket, bestel ’t nu!

Trek die yogabroek aan, strik de veters van je sneakers, doe oordopjes in en bereid je voor om je in het zweet te werken met het gloednieuwe De Sims™ 4 Fitness Accessoirespakket!

Een goede workout heeft muziek nodig, maar soms kan dat andere sporters tot last zijn. Gelukkig kunnen je Sims nu oordopjes gebruiken om van wat rockende tunes in hun eigen oren te genieten. Of ze nu willen luisteren als ze thuis wat klusjes doen, tijdens het joggen of op de sportschool, het volume kan voluit zonder anderen daarbij te storen.

Wil je geen zweterige oordoppen, maar ook niet in je eentje naar de sportschool? Daar hebben we wat op gevonden! Je kunt nu lekker thuis van tal van trainingsvideo’s genieten. Klik op een televisie en selecteer ‘Trainen’. Kies vervolgens de video ‘Duizeldiamantje’ of ‘Power-sculpting’ om je Sim tot het uiterste te laten trainen. Het beste aan thuis trainen is dat je na afloop lekker kunt relaxen en een ontspannen bad kunt nemen.

De grootste toevoeging aan je trainingsroutine is de nieuwe bergbeklimmende loopband. Dit voorwerp bevat een nieuwe, verborgen ‘bergbeklimmende’ vaardigheid die de manier bepaalt waarop je Sims omgaan met de klimmuur. Dit varieert van stuntelen tot pijnlijk of juist elegant landen en het ontgrendelen van uithoudingsvermogenuitdagingen. De bergbeklimmende loopband zal ook een welkome uitdaging zijn voor je sportieve Sims met vier moeilijkheidsgraden om te tackelen; flauwe hellingsgraad, verticale hellingsgraad, overhang en overhang met vuur.

Hebben je Sims genoeg gehad? Nooit! Nu kunnen je Sims een uithoudingsvermogenuitdaging aangaan en hun tijd registreren zodat anderen kunnen proberen om die tijd te verbeteren. Neem regelmatig een kijkje op te zien of een andere Sim jouw record niet heeft verbroken om te zorgen dat jij boven aan het klassement blijft staan.

 

We kijken uit naar alle inspanningen die jullie thuis of op de plaatselijke sportschool leveren. Zorg dat je hashtag #TS4Fitness gebruikt op social mediakanalen zodat wij je fantastische prestaties kunnen zien.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016