We krijgen meer huidskleuren in De Sims 4

SimGuruLyndsay heeft een update getweet waarin ze aankondigt dat er deze herfst meer huidskleuren naar De Sims 4 komen.

Dit is de tweet:

Video transcript:

Hoi Simmers,

Allereerst hoop ik dat iedereen gezond en veilig is.

Ik wil een onderwerp bespreken dat voor De Sims heel dierbaar is. Inclusiviteit vormt de kern van de De Sims-franchise. Vanaf het begin wilden we dat je Sims kunt maken die op jou lijken, of op mensen die je kent. En we begrijpen dat het niet voelt alsof we die belofte echt nakomen.

We horen je en erkennen dat we niet genoeg hebben gedaan om de verscheidenheid aan huidtinten en kapsels aan te bieden die je verwacht te vinden in De Sims 4. Hoewel we in het verleden aanvullingen, verbeteringen en reparaties hebben aangebracht, is er nog veel meer te doen. We maken er een prioriteit van om dit jaar meer opties uit te brengen, en om de visuele problemen met de huidige huidtinten aan te pakken, met name de vlekkige en grauwe tonen te verbeteren. We hebben dit al eerder bekeken, maar we duiken diep in onze pijplijnen om onze middelen bij elke stap te traceren en de voor en erna te vergelijken op kwaliteitsverlies.

Zoals we hebben aangetoond, zet The Sims zich niet alleen in voor inclusie, maar ook voor authentieke en respectvolle inclusie, wat betekent dat we dit werk niet alleen doen. We nemen feedback van een aantal plaatsen die het werk informeren en ons verantwoordelijk houden voor onze uitvoering. En een deel van die verantwoording is communiceren naar jullie; wij streven ernaar jullie zo goed mogelijk up-to-date en geïnformeerd te houden. Dus om te beginnen beloven we de visuele artefacten met bestaande huidtinten te corrigeren en het aantal beschikbare tonen in De Sims 4 dit najaar te vergroten.

Onze community is groter en sterker dan ooit, en we zullen ervoor blijven zorgen dat onze spelers worden gehoord, zich vertegenwoordigd voelen en in staat zijn om zonder grenzen te creëren. We zijn overweldigd door het ongelooflijke vakmanschap van onze mod-community en wat ze naar de game brengen, en de manieren waarop ze de Sims 4-ervaring hebben uitgebreid. Er is geen twijfel dat hun bijdragen de wereld van De Sims verbeteren. We weten echter dat dit ons er niet van weerhoudt om ook te blijven groeien en verbeteren.

We realiseren ons dat er niet één oplossing is voor representatie. Wij zijn toegewijde mensen met een verplichting om de verbetering op lange termijn voort te zetten. Bedankt dat je zoveel om elkaar geeft en om je ervaringen in De Sims 4 en bedankt dat je deel uitmaakt van onze voortdurende evolutie.

Sul Sul!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016