Wat het Sims team van plan is dit jaar!

Onze algemeen manager geeft jullie een sneak peak!

Hallo Simmers!

Zoals je misschien hebt gemerkt, willen wij graag zou nu en dan nieuwe dingen proberen. Het is voor ons belangrijk om door te gaan met jullie te verrassen en verblijden met updates waarvan wij weten dat jullie ervan gaan houden. Thema’s die je misschien nog niet hebt gezien of ideeën die je nooit had verwacht. We streven er ook naar zo open te zijn met jullie als mogelijk, het delen wat we kunnen, waar we kunnen.

Er gaat veel gebeuren in het aankomende jaar in De Sims, inclusief onze 5e verjaardag voor De Sims 4 en onze 20e verjaardag voor De Sims! Dus, om deze mijlpalen te vieren, willen we iets nieuws proberen en jullie laten weten, ver van tevoren, wat voor type ervaringen jullie kunnen verwachten voor De Sims 4.

Ik weet dat jullie het willen weten, maar ik kan geen details delen over thema’s, features, content en specifieke data. Ik wil ook niet verklappen, omdat het leuk is een beetje verrast te worden. Met dat in gedachte, is hier het plan voor nieuwe betaalde pakketten waar we aan werken voor De Sims 4 PC/Mac. In de komende zes maanden zullen we een nieuw uitbreidingspakket, gamepack en accessoirespakket uitbrengen! We gaan ook door met het uitbrengen van updates voor het basisspel.

Deze lijst, zoals met alles in game ontwikkeling, kan veranderen. We zullen ons best doen om de veranderingen te delen als we die maken. Ook zul je zien dat de release van nieuwe betaalpakketten op consoles dichter bij de releasedatum van de PC/Mac versie zal liggen, maar niet op dezelfde datum.

Bedankt voor het blijven spelen van De Sims en het delen van jullie passie met ons. We kunnen niet overdrijven in hoeveel we elk van jullie waarderen.

Lyndsay Pearson, Algemeen Manager, De Sims.

Deze aankondiging of “road map” kan veranderen zonder voorafgaande kennisgeving aangezien we luisteren naar de feedback uit de gemeenschap en doorgaan met het ontwikkelen van content. We streven ernaar om de gemeenschap te informeren waar mogelijk. Voor meer informatie raadpleeg alsjeblieft EA’s Online Service Updates (Engelstalig) op https://www.ea.com/service-updates 


Vertaling door Kympulse

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.