Vierde Kit pakket is gelekt!

Binnenkort komt er een nieuw Kit pakket uit, een mini pakket van €5,-. Vanaf nu weten we ook wat het thema is, want de Microsoft Store heeft dit vierde Kit pakket gelekt!


Binnenkort komen er Marokkaanse vibes naar De Sims 4. De pack met de Engelstalige naam The Sims 4 Courtyard Oasis Kit is een kit voor de koop/bouwmodus. Verander het centrum van het huis van je Sim in een weelderige, levendige ruimte geïnspireerd op de riads van Marokko met De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit!

Creëer je oase
Bouw een dromerige, stijlvolle binnenplaats waar het gezin van kan genieten. Speel met filigrane ontwerpen, levendige kleuren en ingewikkelde tegelpatronen om het aan elkaar te knopen, en versier vervolgens met hangende lantaarns, schitterend textiel en tropische planten.

Ga voor natuurlijk
Nodig een verfrissend briesje en fel zonlicht uit in huis met nieuwe kolommen en bogen terwijl u uw privacy behoudt met prachtig houten ramen met traliewerk. Het is het beste van twee werelden!

De releasedatum is nog onbekend!

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.