Verwerf eeuwenoude krachten met het De Sims 4 Vampieren Game Pack

Nu we nog maar een week verwijderd zijn van de lancering van het De Sims™ 4 Vampieren* Game Pack, kunnen we een beetje dieper in de belangrijkste elementen kruipen van het vampierendom… krachten! Dit is een uniek nieuw systeem voor de voortgang van Krachten, wat Sims nieuwe Krachten en Zwakten geeft die nieuw zijn in De Sims 4! Laten we eens een kijkje nemen.

Spannend, toch?! Jouw vampierSims zullen geweldige mogelijkheden hebben om hun vampierrang te ontwikkelen, door middel van duels, het lezen van vampierverhalen en door begeleid te worden door andere vampieren. Door de vampierrang te laten stijgen, worden er allerlei unieke, bovennatuurlijke krachten ontgrendeld. Muteer in een vleermuis om te reizen, de geesten van Sims te besturen, de duisternis in te duiken, vampirische kracht te gebruiken en meer! Maar houd er rekening mee dat alles wat omhoog gaat, ook weer naar beneden komt. En wanneer krachten ontgrendeld worden, moet je ook zwakten selecteren om de balans te bewaren.

Afbeelding

Vampieren met een dunne huid krijgen met extra vlambare huid te maken, waardoor het moeilijk is om in het zonlicht te treden. Sims die hun vrienden liever niet als maaltijd zien, kunnen ervoor kiezen om van Plasmafruit te drinken. Terwijl andere Sims met oncontroleerbaar gesis te maken kunnen krijgen, wat altijd een ongemakkelijke sociale situatie oplevert…

Afbeelding

Als je het moeilijk vindt om tussen al die geweldige krachten te kiezen, dan hoef je je nu geen zorgen meer te maken. Je kunt vrijwel alle Krachten en Zwakten door middel van onderzoek, ervaring en duels ontgrendelen, zelfs nadat je de maximale vampierenrang hebt bereikt. Maar weet je welke Krachtpunten je het eerste gaat gebruiken?

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016