Vandaag is de dag! Nu verkrijgbaar! Je Sims kunnen eindelijk hun vieze kleren wassen met De Sims™ 4 Wasdag Accessoires

Nu je wat ruimte hebt vrijgemaakt in je huis voor de nieuwe wasmachine en droger, of wat ruimte in de tuin voor de nieuwe wastobbe en waslijn, vraag je je waarschijnlijk af hoe je deze voorwerpen moet gebruiken. Om een stapeltje vies wasgoed te kunnen maken voeg je een van de nieuwe speelvoorwerpen voor wasdag aan je huis toe. Door een wasmand ergens op je woonkavel neer te zetten, worden vieze kleren van elk lid van het huishouden automatisch verzameld tot de mand vol is. Als je wasmand vol is, of als je helemaal geen mand hebt, creëren je vieze kleren een stapeltje kleding op de grond in de buurt van je Sim. Sims met de eigenschap ‘slons’ generen ook stapels met kleding op de grond in plaats van dat hun kleding automatisch in de wasmand terecht komt.

Hoe je de kleding ook wast, met een wasmachine of wastobbe, je kunt wasmiddel aan je wasgoed toevoegen voor wat aanvullende effecten. Je kunt de kleding verbeteren met een frisse geur door bloemen in de tuin te plukken en de bloemblaadjes aan de was toe te voegen voordat je het wasgoed in de wasmachine legt. Deze bloemengeur geeft een positief effect aan je Sims als ze hun schone kleren aantrekken. Heb je toevallig een Sim die niet goed op kan schieten met zijn kamergenoot? Laat hem dan eten aan de wasmachine of wastobbe toevoegen en de kamergenoot krijgt een negatief humeur als hij de ‘schone’ kleren aantrekt.

Afbeelding

Sims die ondeugender zijn aangelegd kunnen extra zeep aan de wasmachine toevoegen voor wat chaos in het huishouden. Of je nu iets positiefs, negatiefs of speels aan je was toevoegt, je hebt altijd de grootste lol. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je Sims die de was doen (zeker die met de eigenschap netjes). Als je een wasruimte in het huis van je Sims hebt gemaakt, deel die dan op onze social media-kanalen en in de galerie met #TS4LaundryDayStuff.

Volg ons via TwitterInstagram en Twitch, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES VOOR DE GAME NODIG.

Nieuwsgierig naar de Sims 4 Wasgoed Accessoires? Bekijk de Q&A van Kympulse!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016