‘Vaardigheden Cheat’ Patch [27-06-2018]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties. Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 27 juni 2018
versie PC 1.44.83.1020 / Mac versie 1.44.83.1220

Hoi Simmers!Met de lancering van Jaargetijden zijn we op een paar onverwachte problemen gestuit die we zoveel en zo snel mogelijk wilden verhelpen. We moeten nog steeds een aantal communitymeldingen bekijken, dus als je een probleem hebt opgemerkt dat hier niet staat vermeld, neem dan contact met ons op via de forums of social media.

Basisgame

 • We hebben een probleem verholpen waarbij de open haarden niet bleven branden. Nu zouden ze allemaal aan moeten blijven, zodat Sims zich lekker aan het vuur kunnen warmen.
 • We hebben een aantal kwesties verholpen waarbij spelers met extreme vertraging te maken kregen als ze behang aan wilden brengen in Bouwen.
 • Ze zeggen dat het gras altijd groener is aan de overkant, maar hier bij Maxis proberen we te vernieuwen en helaas hebben we in sommige gevallen het gras echt bruin gemaakt, zelfs als je Jaargetijden niet hebt geïnstalleerd. We zijn nu teruggekeerd naar ons normale groene gras.
 • Gekruiste planten hebben nu de juiste beschrijving zodat je hun genetische eigenschappen kent.
 • De onderkant van dakranden hebben niet langer textuur.
 • Planten groeiden een beetje te wild en enthousiast. We hebben ze teruggedrongen met wat digitaal, biologisch, compleet afbreekbaar verdelgingsmiddel.
 • In het verleden hebben we per ongeluk een paar cheats gemaakt die alleen voor het debuggen en ontwikkelen van de game waren bedoeld. Eerlijk gezegd zijn deze cheats HEEL gevaarlijk en kunnen onvoorspelbare uitwerkingen op je game hebben. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we deze cheats verwijderd. Maar daarbij hebben we iets TEVEEL verwijderd. We hebben de volgende cheats weer teruggestopt:stats.set_skill_level
  stats.set_stat
  sims.fill_all_commodities
  stats.fill_commodities_household
 • Planten in een plantenbak kunnen nu weer water krijgen.

Aan het Werk

 • Zoals verwacht kunnen voorwerpen die in de Moderne Metallic Verlichte Vitrine worden geplaatst, nu weer worden verplaatst, verwijdert, enzovoorts.

Jaargetijden

 • Kalenderevenementen vinden nu plaats op de dag waarop je ze had gepland.
 • Door de speler bedachten evenementen verschijnen nu ook zoals verwacht op de kalender.
 • Let op: ten gevolge van een aantal kalenderverbeteringen KUNNEN de datums voor een aantal van je huidige geplande evenementen veranderen, maar dit gebeurt slechts één keer.
 • In een onverwachte diabolische twist gaven Sims zwembadfeestjes in de winter en raakten hun gasten dodelijk onderkoeld. Ieks! Sims die voor een zwembadfeest uit worden genodigd zijn nu immuun voor de effecten van kou tijdens het feest.
 • We hebben een audioprobleem verholpen waarbij tieners kabouters om vergeving smeekten.

-SimGuruGrant

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016