De tropische storm van Sulani

De Sims 4 Eiland Leven heeft een nieuw weertype: De Tropische Moesson. Dit weertype komt alleen voor op Sulani en alleen bij spelers die zowel De Sims 4 Eiland Leven als De Sims 4 Jaargetijden geïnstalleerd hebben. 

De tropische moesson is een warme onweersbui die opeens kan ontstaan van eind zomer tot het einde van de herfst. Moessons zijn intens, maar van korte duur. De tropische moesson komt met hevig regen, donkere wolken, harde wind en veelvoudig bliksem/onweer.

Minder voor de hand liggend zijn de nieuwe tropische versies van bestaande weertypes (bewolkt, halfbewolkt, winderig, regenachtig en helder) die eerder op de dag warmer zijn (midden in de ochtend) en langer duren voordat ze ’s nachts afkoelen. Tijdens de winter zijn de dagen koel.

Verder is er speciaal werk verricht om de grote “bergachtige” wolken toe te voegen die in de skybox aan de horizon verschijnen, maar nog steeds “heldere” dagen zich functioneel te vertonen om zonnebaden en andere zonnig weer-gameplay te ondersteunen (zoals blootstelling aan vampieren). Vampieren hebben nog steeds een paraplu nodig om buiten te lopen in de zon. Zonnebrand helpt niet.

Ook heb je zo nu en dan de kans op een hittegolf in het midden van de zomer. De kans op hete, winderige dagen is kleiner aan het einde van de zomer.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016