Twee forumleden starten met The Bachelor

Op ons Town of Plumbobs forum zijn diverse leden actief met allerlei projecten. Zo zijn er prachtige plaatjes en 365 dagen projecten te vinden in het fotoalbum subforum, delen simmers hun eigen gebouwde kavels in de bouwput en zit het bibliotheek subforum vol met spannende verhalen en leuke let’s play series. En vergeet de leuke wedstrijden niet!

Nu starten de twee forumleden Ladysims en SimsTwix het romantische project: The Bachelor. Zij hebben al een romanticus gemaakt, maar houden deze man nog even een verrassing. Wel zijn ze op zoek naar zeven leuke vrouwelijke sims die een poging willen doen het hart van deze Bachelor te veroveren. Forumleden krijgen tot en met 15 juli de tijd om een leuke dame te presenteren in het topic en op de galerij te plaatsen.

Lijkt het jou leuk om een dame te maken en in te zenden voor dit romantische project? Neem dan een kijkje op ons forum!

Het topic van The Bachelor vind je in De Sims 4 Bibliotheek subforum. Je moet wel een account hebben om dit topic te kunnen openen en om jouw dame in een post te presenteren. Lidmaatschap is gratis!

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.