Town of Plumbobs Decemberwedstrijden

Met dit koude decemberweer hoeven we ons binnen gelukkig niet te vervelen met al die leuke dingen die er op het TopForum te doen zijn! MissDiwy, Kympulse en Jur_Simmer hebben leuke en uitdagende wedstrijden georganiseerd waar we ons uren mee kunnen vermaken!

Wedstrijden, wedstrijden en nog eens wedstrijden!
Zin in een renovatie? In Flip That House – Kersteditie kan niemand minder dan de Kerstman en zijn elven jouw hulp goed gebruiken bij het opknappen van hun oude werkplaats. De Themawedstrijd staat zoals gewoonlijk weer in het teken van het meest recente uitbreidingspakket: Studentenleven. Lukt het jou om twee studenten te huisvesten in een ruimte van 25 ‘hokjes’? Met de Decembermaand Creator Wedstrijd ontwerp je een gezellige kavel en bijpassende familie in de feestdagensfeer en ontwerp je een mooie kerstkaart.

Flip That House – Kersteditie | Meedoen kan t/m 24 december
Themawedstrijd: Creëer een Studentenkamer van 25 m²! | Meedoen kan t/m 27 december
Decembermaand Creator Wedstrijd | Meedoen kan t/m 31 december

Wil jij meedoen aan één of meer van deze wedstrijden? Ga dan naar het Sims 4 Arena Subforum! Om mee te kunnen doen heb je een account nodig op het forum van Town of Plumbobs. Registreer je hier.

Fijne decembermaand!

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!