Town of Plumbobs ◈ Speedbuild door Kympulse & MissDiwy ◈ Mediteract

Mediteract
Particulier ◈ § 81.547 ◈ 30 x 20 ◈ 2 slaapkamers en 2 badkamers.
Link: Download Mediteract

Dit huis heb ik (MissDiwy) samen gebouwd met Kympulse en het was superleuk om dit samen te doen. Je bouwt toch totaal iets anders als je het met zijn tweeën doet.

We hadden ervoor gekozen om te bouwen in oasis springs en dan een een mediterraanse sfeer te geven. Natuurlijk wouden we het huis ook iets speciaals geven, maar daar kom ik nog op terug.

Afbeelding

Dit is de keuken en dat is denk ik wel mijn favoriete kamer van het huis. Ik vind de kleuren hier gewoon geweldig en zou zo’n keuken ook wel willen, helaas past het niet in mijn kleine appartementje. Je sims kunnen hier heerlijk genieten van een heerlijk maaltijd en het is multifunctioneel want je kunt er ook je was doen.

Afbeelding

Afbeelding

En het dak van de keuken vind ik ook echt leuk gelukt ook al duurde het wat langer, na wat gepuzzel waren we er samen toch uitgekomen.

Afbeelding

Natuurlijk heb je ook een woonkamer nodig waar je sims heerlijk kunnen relaxen. Ik hoop dat de sims van kleurrijk houden (ik in ieder geval wel) want het is heerlijk kleurrijk.

Afbeelding

En natuurlijk wouden we ook iets speciaals doen, vandaar deze geheime gamekamer. Je kunt heerlijk tegenover elkaar games spelen, samen of alleen. Dus echt iets voor de fanatieke simmer. Je moet wel wat moeite doen om deze te vinden want een normale deur is er niet….

Afbeelding

Iedereen heeft natuurlijk een badkamer nodig, maar in deze ruime badkamer kunnen je sims natuurlijk heerlijk tot rust komen in deze mooie badkamer met bad.

Kympulse en ik hadden ervoor gekozen om wel ieder een eigenslaapkamer in te richten omdat er twee kamers waren dus deze zijn niet samen gedaan maar Kym heeft er één gedaan en ik één.

Afbeelding

Afbeelding

Deze prachtige gele relax slaapkamer is gemaakt door Kympulse. Je sim kan hier niet alleen slapen maar ook nog eens heerlijk relaxen in de massagestoel of heerlijk wat Yoga doen in de ochtend of gewoon wanneer je sim dat wil.

Afbeelding

Afbeelding

En deze blauwe met groene schilderkamer heb ik gemaakt. Geen gebrek aan spiegels dus je sim kan makkelijk een zelfportret maken als deze dat wil. Hier kun je heerlijk slapen, maar ook heerlijk rustig lekker aan de slag met verf.

Afbeelding

En natuurlijk heb je op zo’n warme plek wel wat verkoeling nodig in de tuin. Lappie kan natuurlijk ook niet ontbreken, hij is een must have voor elke tuin.

Afbeelding

Er is ook een plekje gereserveerd voor de barbecue, wie wil nu niet een heerlijke burger om de dag goed af te sluiten.

Geschreven door forumlid MissDiwy

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016