Town of Plumbobs ◈ Speedbuild door Kympulse ◈ Hoflent

Particulier ◈ § 44.303 ◈ 20 x 15 ◈ 1 slaapkamer en 1 badkamer.
Link: Download Hoflent

Afbeelding

Ik had het idee om met de nieuwe Sims 4 Jaargetijden en de Glazen Daken patchupdate en leuk en lichte starterswoning te maken. Het idee van een starterswoning heb ik al snel laten varen omdat er teveel leuke dingetjes zijn die ik in de woning wilde plaatsen. Als je binnenkomt, kom je direct in de woonruimte binnen met hoog plafond. Je hebt ook al zicht op een deel van de keuken achterin.

Afbeelding

Meteen na binnenkomst links vind je de eetkamer met glazen dak. Perfecte plek voor een gezellig ontbijtje of familiefeestmaal.

Afbeelding

Als je van de woonkamer naar de keuken loopt, loop je langs de badkamer en dit leuke bureauhoekje.

Afbeelding

Een knusse, maar zeker niet een krappe keuken!

Afbeelding

In de woonkamer voorin de woning vind je de trap naar boven. Hier is voordat je de slaapkamer in komt een leuk plekje om te zitten en te genieten. Bij dit plekje is een van de drie glazen dak elementen om extra licht in de woning te geven. Ook in het deel met het hoge plafond zitten nog glazen daken.

Afbeelding

Het laatste deel van het glazen dakelement in dit huis is in de slaapkamer boven het bed. Dan kan je in bed genieten van de sterrenhemel.

Afbeelding

De andere kant van de slaapkamer met kledingkast, stoel en een wandtafel.

Afbeelding

Via de keuken kom je in de achtertuin waar een plek is om lekker te gaan zitten, te werken aan de nieuwe bloemschikvaardigheid. Daarnaast komt dit huis wel met een wasmachine maar geen wasdroger. Dus lekker de was laten wapperen in de wind.

Afbeelding

De eetkamer nu van buitenaf gezien. Een sfeervolle ruimte die helemaal klaar is voor een oogstfeest feestmaal.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.