TOP wedstrijd ◊ Wij beleven het samen! ◊ 2,5 jaar TOP

29 Augustus bestaat Town of Plumbobs dat eerst begonnen is met enkel een forum, 2,5 jaar. Al 2,5 jaar beleven forumleden samen nieuws en speculatie over De Sims, elkaars creaties en leuke gesprekken op ons forum! Maar wij zijn vast niet de enigen die het leuk vinden om dingen samen te beleven. Dat vinden onze simmetjes misschien ook wel leuk! 

Daarom geven wij de winnaar van de giveaway wedstrijd op ons forum De Sims 4 Beleef het Samen!

De wedstrijd
De opdracht van deze giveaway wedstrijd vind je op ons forum en meedoen kan tot en met woensdag 29 augustus op het forum van Town of Plumbobs. Om mee te doen heb je een account nodig op ons forum. Wil je meedoen, maar heb je nog geen account? Registreer je dan hier! Lid worden is gratis. Alle leden, maar geen teamleden, mogen meedoen met deze wedstrijd.

Kiezen van een winnaar
Het Town of Plumbobs team zal gezamenlijk de winnaar uitkiezen uit alle inzendingen die aan de wedstrijdvoorwaarden voldoen en zo snel mogelijk bekend maken in het wedstrijdtopic.

De prijs!
De winnaar van deze wedstrijd krijgt De Sims 4 Beleef het Samen! zodat jouw sims nog meer dingen samen kunnen beleven. De prijs zal via de post naar de winnaar verstuurd worden. Ben je nog geen 16 jaar? Vraag dan voordat je deelneemt toestemming aan je ouders/verzorgers! We hebben namelijk een adres van je nodig om de prijs naar toe te sturen.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.