Top 10 Tips voor het bouwen van zwembaden

Hoi Simmers

Intussen heb je vast al over de lancering van ZWEMBADEN gehoord en misschien heb je zelfs al de kans gehad om ze in de game te bekijken. Als dat nog niet is gebeurd, raad ik je ten zeerste aan om je aan te melden via Origin, zodat je de update voor De Sims 4 uit kunt voeren en met zwembaden aan de slag kunt gaan. Je zult zien dat er allerlei leuke dingen zijn die je kunt ontdekken, van een gloednieuwe categorie met zwemkleding in ‘Creëer-een-Sim’ tot flexibele bouwmogelijkheden in Bouwen en leuke interacties voor je Sims. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel leuk om Sims nat te spetteren die aan de rand van een zwembad zitten!

Als producent voor Bouwen leek het mij een goed idee om mijn favoriete tips te geven, waarmee je geweldig uitziende zwembaden aan kunt leggen. Ik hoop dat ze goed van pas komen!

10 tips van SimGuruSteph

1.) Je kunt zwembaden op terrein en op verschillende verdiepingen bouwen. Om een zwembad op verschillende verdiepingen te bouwen, hoef je alleen maar de vorm van het zwembad te selecteren en het binnen een bestaande ruimte te plaatsen.

2.) Net als met ruimtes, kun je nadat je een zwembad geplaatst hebt de HORIZONTALE PIJLEN gebruiken om het formaat aan te passen, de RONDE PIJLEN gebruiken om de fontein te draaien, of de knop met MEERDERE PIJLEN gebruiken om de fontein te verplaatsen.

3.) Als je zwembaden op meerdere verdiepingen bouwt, moet je niet vergeten om een pad aan te leggen, zodat je Sims het kunnen bereiken.

4.) Je kunt een fundering toevoegen aan zwembaden met meerdere verdiepingen. Als je de muren weghaalt kun je een zwembad boven het terrein aanleggen, met wat extra hoogte!

5.) Als je het Zwembadgereedschap gebruikt, kun je CONTROL gebruiken om snel zwembaden te verwijderen. Denk eraan dat je door CONTROL ingedrukt te houden op terreinzwembaden snel gedeelten van het zwembad kunt verwijderen, of zelfs een eilandje aan kunt leggen.

6.) Wil je de diepte van je zwembad veranderen? Geen probleem, selecteer het zwembad in het contextmenu om uit drie verschillende dieptes te kunnen kiezen.

7.) Je kunt glazen zwembaden bouwen door ramen toe te voegen aan een zwembad van meerdere verdiepingen. Hierdoor krijg je natuurlijke lichtinval, waarmee je in huis een prachtig transparant zwembad kunt creëren.

8.) Plaats verlichting in het zwembad en bepaal de sfeer door de lichtintensiteit en -kleur aan te passen.

9.) Zo gauw je zwembad of zwembaden af zijn, moet je niet vergeten om nog even wat accessoires toe te voegen via de sorteerfunctie ‘Zwembadspullen.’ Hier vind je allerlei decoratieve spullen om het helemaal af te maken. Gebruik een zwembadbar, bomen of buitenverlichting om de ruimte verder te verbeteren, zodat je Sims er nog meer van kunnen genieten. Vergeet de zwembadkabouter niet, mocht je haar nog niet gevonden hebben.

10.) Je kunt jouw zwembad of je complete huis met zwembaden ook delen via de galerie!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016