Tijd voor L- & U-vorm trappen!

Gisteren was de 5e verjaardag van De Sims 4, en vandaag gingen SimGuruLyndsay en SimGuruGraham live op Twitch om te laten zien wat we aanstaande donderdagavond als ‘verjaardagscadeautje’ in De Sims 4 gaan krijgen.

Als eerste ging SimGuruGraham door de achtertuin van een huis om wat nieuwe dingetjes te laten zien. Zo krijgen we onder andere een nieuwe loungestoel, bijzettafeltjes met glas waar een effect op zit en een bijzettafeltje van een plateau dragende kabouter. Ook is er een nieuw hek en trapleuning. Het interessante punt van dit nieuwe hek is dat er spotjes inzitten, die aangaan als het donker is.

Afbeelding

Er werden vervolgens wat sims uitgenodigd voor een feestje die verschenen in nieuw Creëer een Sim items. Want naast de net opgenoemde nieuwe items die voor iedereen wel geschikt zijn, zijn er ook moslim cultuurgerichte dingen aan het pakket toegevoegd. Naast nieuwe kledingstukken kun je in Creëer een Sim’ onder de categorie hoofddeksels ook nieuwe toevoegingen zien voor de mannelijke en de vrouwelijke sim. En ook de bouwmodus heeft onder andere nieuwe ramen en deuren gekregen.

En in deze Maxis Monthly livestream werden we ook verrast met een update voor de trappen!

Afbeelding

Vanaf aanstaande donderdagavond, wanneer de patchupdate beschikbaar is, kun je al jouw bestaande rechte trappen veranderen naar een L-vormige trap, een U-vormige trap, of zoveel hoeken maken als de lengte van de trap toe staat. Zodra je een geplaatste trap selecteert, verschijnt er halverwege de trap een blokje met pijltjes. Door die ingedrukt te houden en naar de gewenste richting te schuiven, creëer je een hoek in de trap. Deze hoek verschijnt automatisch in het middelste deel van de trap, maar het is mogelijk een trapdeel te verkorten of te verlengen en daarmee de hoek te verplaatsen.

De patchupdate komt op donderdag 5 september om 19.00 uur. Houd daarna ook ons YouTubekanaal in de gaten. Een van de Town of Plumbobs teamleden zal een overzichtsvideo maken en alle nieuwe items, en dus ook de trapfeatures, doornemen. Met andere simmers meepraten over deze update? Neem een kijkje in het topic op ons forum.

Deze update komt in de toekomst ook uit voor consoles. Een datum is nog niet bekend.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.