Themawedstrijd: De Ultieme Strandoutfit!

Welkom bij alweer de tiende themawedstrijd op TOP! Themawedstrijden staan altijd in het teken van een bepaald uitbreidingspakket of gamepack! Wanneer er een nieuw pakket uitkomt, kun je dus ook een nieuwe themawedstrijd verwachten.

Het thema
Deze themawedstrijd staat helemaal in het teken van het nieuwe uitbreidingspakket: Eiland Leven! Op Town of Plumbobs hebben we de zomer in ons bol! De zon schijnt, de zee heeft de perfecte temperatuur en de koelbox is helemaal volgeladen. Het is tijd voor een uitje naar het strand! Maar… wat moeten we aan?!

De opdracht
Bij een perfecte stranddag hoort een perfecte outfit! Wanneer is jouw strandoutfit ‘perfect’? Is dat als hij gewoon comfortabel is, of is hij misschien heel creatief of samengesteld volgens de allerlaatste modetrends? Zolang jouw sim zich maar als een vis in het water voelt in zijn of haar strandoutfit! De opdracht is dan ook:
Ontwerp de ultieme strandoutfit! voor jóúw sim.

Laat ons zien wat jouw sim aantrekt naar een dag op het strand en vertel ons waarom jouw sim zich helemaal in zijn of haar nopjes voelt in deze strandoutfit.

Heb je De Sims 4 Eiland Leven niet? Geen probleem, die heb je natuurlijk niet nodig om een te gekke strandoutfit samen te stellen. Wil jij meedoen? Ga dan naar het Sims 4 Arena Subforum! Meedoen kan tot en met 13 juli 2019!
Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!