Themawedstrijd: Jouw sim op de rode loper!

Welkom bij alweer de achtste themawedstrijd op TOP! Themawedstrijden staan altijd in het teken van een bepaald uitbreidingspakket of gamepack! Wanneer er een nieuw pakket uitkomt, kun je dus ook een nieuwe themawedstrijd verwachten

Het thema
Deze themawedstrijd staat helemaal in het teken van het nieuwe uitbreidingspakket: Word Beroemd! Dit pakket staat in het teken van beroemdheden, filmsterren en showbizz – dus maak de dromen van je Sims waar in Del Sol Valley! Er zijn verschillende manieren om beroemd te raken, en soms is dat zelfs niet helemaal nodig. Maar als je het écht wilt schoppen kom je natuurlijk op die mooie rode loper terecht!
De spotlights en de paparazzi staan al klaar. Kleed je sim in een passende outfit, want de opdracht is:

Jouw sim op de rode loper!

Of je nou wel of geen Sims 4 Word Beroemd hebt, een evenement en rode loper look bedenken kan natuurlijk iedereen! Meedoen? Ga dan naar het Sims 4 Arena Subforum! Meedoen kan tot en met 7 december 2018!

ThePaperSim

ThePaperSim

Hey! Ik ben Patrick, oftewel ThePaperSim. Wat ik geweldig vind aan De Sims is hoe het een platform voor creativiteit is; zo schrijf ik graag verhalen of hang ik de grafische kunstenaar uit. Mede door die passie voor grafische vormgeving ben ik de trotse Grafisch Moderator op Town of Plumbobs!