Themawedstrijd: De ultieme geheime bunker

Welkom bij alweer de negende themawedstrijd op TOP! Themawedstrijden staan altijd in het teken van een bepaald uitbreidingspakket of gamepack! Wanneer er een nieuw pakket uitkomt, kun je dus ook een nieuwe themawedstrijd verwachten.

Het thema
Deze themawedstrijd staat helemaal in het teken van het nieuwe gamepack: StrangerVille! Dit pakket staat in het thema van het Mysterie in StrangerVille. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om Mysteries op te lossen. Maar je wilt natuurlijk niet dat andere sims je verzamelde informatie en theorieën stelen. Om alle informatie te verzamelen en veilig op te bergen is het dus handig om een ondergrondse geheime bunker te hebben. Deze is natuurlijk ook handig als schuilplek als de verkeerde mensen erachter komen dat je op hun spoor zit. De opdracht is:
Bouw de ultieme geheime bunker voor jouw sim!
Heb je De Sims 4 StrangerVille niet? Geen probleem, die heb je natuurlijk niet nodig om een te gekke bunker te bouwen. Wil jij meedoen? Ga dan naar het Sims 4 Arena Subforum! Meedoen kan tot en met 19 maart 2019!
MissDiwy

MissDiwy

Hoi ik ben MissDiwy, mijn echte naam is Sabrina. Ik vind het heerlijk om De Sims 4 te spelen, maar geniet ook van andere games, een goed boek, een filmpje kijken, lekker creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met mijn katten.