Themawedstrijd: De Ultieme Braderie!

Welkom bij een nieuwe themawedstrijd op TOP! Themawedstrijden staan altijd in het teken van een bepaald uitbreidingspakket of gamepack! Wanneer er een nieuw pakket uitkomt, kun je dus ook een nieuwe themawedstrijd verwachten.

Het thema
Deze themawedstrijd staat helemaal in het teken van het nieuwe uitbreidingspakket: Landelijk Leven! Ook Town of Plumbobs pakt zo nu en dan uit met een gezellige braderie. Zoals velen weten worden op braderieën vaak wedstrijden gehouden. De mooiste pompoen, het fitste kuiken, de lekkerste chocolademelk… Maar wij zijn op zoek naar de prijswinnaar onder de prijswinnaars: de ultieme braderie!

De opdracht
Een braderieprijs win je niet zomaar, nee. Daar is een creatieve geest, stalen zenuwen en bloed, zweet en tranen voor nodig. Laat staan als het gaat over het thema van de braderie zelf! De buurtbewoners moeten compleet omvergeblazen worden van iets wat ze nog nóóit hebben gezien. Die kuikentjes zijn leuk, maar zó verleden week! De opdracht van deze themawedstrijd is dan ook:
Bedenk het ultieme braderie-thema!

Laat ons de ultieme braderie zien en waarom dit nou dé braderie is met dat waanzinnige thema die de geschiedenisboeken in zal gaan… die van jouw dorp in ieder geval.

Heb je De Sims 4 Landelijk Leven niet? Geen probleem! Je kunt ook een braderie optuigen met spullen uit het basisspel en eventueel andere pakketten. Meedoen kan tot en met 15 augustus 2021. De wedstrijd wordt gehouden in de TOPForum Arena! Om mee te doen heb je een account nodig op het TOPForum. Registreren is gratis!

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!