Themawedstrijd: Bedenk je eigen feestdag!

Welkom bij alweer de zevende themawedstrijd op TOP! Themawedstrijden staan altijd in het teken van een bepaald uitbreidingspakket of gamepack! Wanneer er een nieuw pakket uitkomt, kun je dus ook een nieuwe themawedstrijd verwachten

Het thema
Deze themawedstrijd staat helemaal in het teken van het nieuwe uitbreidingspakket: Jaargetijden! Een pakket waarbij je kan genieten van de bloemetjes in de lente, veel waterpret kan beleven in de zomer, je vol kan vreten bij het Oogstfeest in de herfst en lekker in de sneeuw kan dollen in de winter. Dit pakket is gericht op de seizoenen, het weer en natuurlijk feestdagen! En je kan ze zelfs zelf maken! Hey, dat is leuk, want de opdracht is:

Bedenk je eigen feestdag!

Of je nou wel of geen Sims 4 Jaargetijden hebt, een feestdag bedenken kan natuurlijk iedereen! Meedoen? Ga dan naar het Sims 4 Arena Subforum! Meedoen kan tot en met 30 juli 2018!

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!