Willow Creek – Sylvanheuvel

In iedere wereld van de Sims 4 zijn Verborgen Kavels te vinden. Dit zijn gebieden die alleen op een speciale manier te ontgrendelen zijn.
Ik laat zien waar de kavel van Willow Creek zich bevindt en hoe je deze kunt ontgrendelen.

In Willow Creek bevindt zich de verborgen kavel ‘Sylvanheuvel’. Het is een prachtig natuurgebied waar je kunt vissen, en kikkers en planten kunt vinden.
Sylvanheuvel is makkelijk te ontgrendelen.

Sylvanheuvel kun je bereiken via een boom. Deze boom staat in de wijk rechtsonder, op een openbaar gebied langs de rivier. De boom staat vlak naast een visplek, en je herkent hem zeker. Hij ziet er anders uit dan de andere bomen, hij is namelijk erg groot en breed en is omringd door bloemen. Voor alle duidelijkheid staat de plek aangegeven op het kaartje hieronder.

Afbeelding

Afbeelding

Dit is de wijk in Willow Creek waar je de boom kunt vinden. Op het eerste gezicht kun je niet veel met de boom. Voer de actie ‘bekijken’ drie keer uit. Dan zie je dat er een nieuwe actie bij is gekomen, namelijk ‘Water geven’. Doe dit ook drie keer, en er komt weer een nieuwe interactie bij. Bij mij was dit ‘De natuur bespreken’ maar het kan ook iets anders zijn, zoals ‘Bladeren complimenteren’ of ‘Over wortels kletsen’. Doe dit weer drie keer, en je zult zien dat er opeens een opening in de boom is.

Afbeelding

Nu kun je op de optie ‘Verkennen’ klikken. Je sim zal de boom betreden en het Boomavontuur beginnen. Je krijgt een aantal verhaaltjes te zien met twee opties. Om Sylvanheuvel te bereiken moet je steeds de eerste optie kiezen, dus:

Het geluid volgen / Het licht volgen
Stroomafwaarts gaan / Stroomopwaarts gaan
De mist betreden / De mist vermijden
Naar de open plek gaan / Terugkeren naar de ingang van de boom

Hierna bereik je Sylvanheuvel! Je sim kan er eventjes rondhangen. Je kunt er vissen (maar je zult niks vangen als je geen hoge visvaardigheid hebt), je kunt er kikkers vangen en er groeien een aantal planten die je kunt oogsten.

Buiten dat ziet Sylvanheuvel er gewoon heel erg mooi uit en is het leuk om gezien te hebben.

Afbeelding

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen over dit onderwerp? Reageer gerust!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016