Sulani

Sulani is de wereld die je krijgt bij het uitbreidingspakket Eiland Leven. Het bestaat uit 3 buurten waarvan 1 particuliere buurt en 2 gemixte buurten.
Afbeelding
De buurten bevatten 3 openbare kavels, 9 bebouwde particuliere kavels waarvan 4 bewoond en 2 lege kavels. In totaal beschikt Sulani dus over 14 kavels.

Buurt 1 – Lani St. Taz
Afbeelding
Een idyllisch tropisch paradijs waar de stranden bedekt zijn met wit zand en het water warm en levendig is. De prachtige jungleomgeving hier is de perfecte plek om helemaal op te gaan in de tijdloze eilandgeest.
Afbeelding
Deze buurt bestaat uit 5 kavels waarvan 1 openbare kavel, 3 bebouwde particuliere kavels waarvan 2 bewoond en 1 leeg kavel. Het openbare kavel is een strand. Daarnaast kunnen je sims hier ook vissen, duiken, snorkelen en dingen verzamelen. Ook is er een plek waar kinderen en volwassen zicht kunnen vermaken of geniet gewoon van de mooie natuur en de prachtige uitzichten.

a Rifverfijning
Dit afgelegen strandhuis combineert modern design met traditionele elementen en ligt op de rand van eilandbeschaving en maritieme gelukzaligheid.
Grootte: 40×30
Prijs: 55.283 simoleons
Afbeelding
Familie: Ngata
Afbeelding
Leila was naar Sulani afgereisd om inspiratie op te doen en had niet verwacht halsoverkop verliefd te worden op de eilanden. Ze was echter niet alleen voor de beeldschone omgeving gevallen, maar ook voor Oliana en haar zoon Tane die haar zo gastvrij in hun familie op hadden genomen. De drie zijn nu een onafscheidelijk trio en beschouwen Sulani echt als hun thuis.
Oliana Ngata
Jongvolwassene
Doel: Bodybuilder
Bijbehorende eigenschap: Snelle spijsvertering
Eigenschappen: Jaloers, Slons en Actief

Leila Illes
Jongvolwassene
Doel: Uitzonderlijke schilder
Bijbehorende eigenschap: Dromer
Eigenschappen: Houdt van buiten, Onhandig en Creatief

Tane Ngata
Kind
Doel: Wondernerd
Eigenschap: Nerd

b Pierperfectie
Als je midden op het water wilt wonen, dan is Pierperfectie het perfecte onderkomen.
Grootte: 30×20
Prijs: 19.522 simoleons
Afbeelding

c Zand Simdollar Strand
Dit strand wordt van alle kanten omgeven door rustgevend water en is een must voor elke eilandliefhebber. Alleen de beste loungevoorzieningen zijn hier te vinden om een relaxte dag of avond aan het kalmerende water door te brengen.
Kaveltype: Strand
Grootte: 40×30
Prijs: 18.668 simoleons
Afbeelding

d Reislust
Trek je terug in deze ultieme eilandbeleving waar relaxen in de zon op korte loopafstand van je voordeur ligt.
Grootte: 40×30
Prijs: 77.575 simoleons
Afbeelding
Familie: Kahananui
Afbeelding
Als zelfbenoemde ‘ambassadeurs van Sulani’ heeft dit ondernemende koppel, bestaande uit Mele en Alika, besloten om hun pensioen door te brengen in een droomonderkomen, ver weg van het drukke Ohan’ali.
Alika Kahananui
Volwassene
Doel: Enorm rijk
Bijbehorende eigenschap: Zakelijk inzicht
Eigenschappen: Zelfverzekerd, Snob en Fijnproever

Mele Kahananui
Volwassene
Doel: Villabarones
Bijbehorende eigenschap: Zakelijk inzicht
Eigenschappen: Extravert, Netjes en Materialistisch

e Saffierkust
Hagelwit zand waar het tropische water op de kust klotst en de oceaan barstensvol leven zit. Dit soort locaties belichamen de ware eilanddroom.
Grootte: 50×50
Prijs: 10.750 simoleons
Afbeelding

Buurt 2 – Mua Pel’am
Afbeelding
Op dit eiland draait alles om de natuur; van de actieve vulkaan tot de prachtige waterval en de dieptes van de geheime grot. Deze afgelegen bestemming van de keten van Sulani-eilanden is dé plek voor het verkennen van de schoonheid van de natuur.
Afbeelding
Deze buurt bestaat uit 3 kavels waarvan 2 onbewoonde particuliere kavels en 1 leeg kavel. Naast de kavels vind je hier dus een actieve vulkaan, een prachtige waterval waar je kunt douchen, kikkers kunt vangen en voor de romantische sims een nieuwe ojaa plek en daarnaast is er ook een grot om te verkennen. Ook vind je hier verschillende visplekken, kun je er heerlijk zwemmen, duiken en dingen verzamelen.

a Sleutelpunt
Dit klassieke eilandje gevormd door de natuurlijke accumulatie van zand dat op de omringende kliffen aanspoelt, maakt ‘m tot het perfecte ongerepte strand.
Grootte: 40×30
Prijs: 7.000 simoleons
Afbeelding

b Calderakamp
Dit bouwvallige onderkomen ligt op een gevaarlijke positie aan de voet van een actieve vulkaan en is de eerste, en mogelijk laatste, halte voor de meest onverschrokken natuurbeschermers.
Grootte: 30×20
Prijs: 19.383 simoleons
Afbeelding

c Admiraals Wrak
Er zijn maar weinigen die weten hoe of wanneer deze oude vissersboot op zo’n dramatische wijze door land werd ingesloten. En nog minder weten wat er van dit uiteengevallen wrak is overgebleven.
Grootte: 50×50
Prijs: 51.146 simoleons
Afbeelding

Buurt 3 – Ohan’ali
Afbeelding
Ohan’ali was ooit een klein visserskamp genesteld tussen de tropische jungles en de kalme lagunes, en is tegenwoordig een van de meest bruisende gebieden van Sulani. Toch heeft de ontwikkeling tot de hoofdstad van de regio geen afbreuk aan de terke verbintenis van de gemeenschap met de gebruiken en tradities van het eiland.
Afbeelding
Deze buurt bestaat uit 6 kavels waarvan 2 openbare kavels en 4 bebouwde particuliere kavels waarvan 2 bewoond zijn. De openbare kavels zijn een bar en een strand. Ook vind je hier een te gekke visplek, een mooi afgelegen stukje water, een automaat waar je dingen kan kopen en een soort plein waar de culturele evenementen plaatsvinden. Ook kun je hier lekker gaan snorkelen en een misschien ontmoet je ook wel een dolfijn.

a Schuit-je
Schuit-je was vroeger een boothuis maar is recentelijk omgetoverd tot een charmant huis aan het water. Dit omvangrijke waterkavel is perfect voor een actief, hecht gezin.
Grootte: 30×30
Prijs: 41.778 simoleons
Afbeelding
Familie: Kealoha
Afbeelding
De Kealohas zijn de belichaming van Sulani: een ijverige, gastvrije en hechte jonge familie met een sterke verbintenis met de eilandtradities om het verleden te eren en een mooie toekomst voor hun uitgebreide familiegemeenschap te ondersteunen.
Makoa Kealoha
Jongvolwassene
Doel: Succesvolle stamboom
Bijbehorende eigenschap: Huiselijk
Eigenschappen: Actief, Kind van de oceaan en Ambitieus

Lilliana Kealoha
Jongvolwassene
Doel: Groot blij gezin
Bijbehorende eigenschap: Huiselijk
Eigenschappen: Op familie gericht, Goed en Vrolijk

Duane Talla
Tiener
Doel: Hengelpro
Bijbehorende eigenschap: Verzamelaar
Eigenschappen: Grapjas en Bro

Nani Kealoha
Peuter
Eigenschap: Charmeur

b Lagune Look
Dit eenvoudige maar goed uitgeruste strandhuis ligt op een ideale locatie aan de kust van de Ohan’ali baai en wacht op zijn familie-voor-altijd.
Grootte: 30×20
Prijs: 17.206 simoleons
Afbeelding

c Stamhoofd Villa
Dit traditionele onderkomen van de stamleider heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. In het moderne tijdperk van vandaag is het de zetel van spirituele en civiele invloed van Ohan’ali.
Grootte: 40×30
Prijs: 73.312 simoleons
Afbeelding
Familie: Hoapili
Afbeelding
Hoog uittorenend boven het centrum van Ohan’ali, beschermt Keala de bewoners die op haar wijsheid en leiderschap vertrouwen. Deze temperamentvolle en ruimdenkende grootmoeder heeft de jonge Lia onder haar vleugels genomen om Sulani’s culturele geschiedenis van generatie op generatie door te geven.
Keala Hoapili
Oudere
Doel: Freelance botanicus
Bijbehorende eigenschap: Verzamelaar
Eigenschappen: Onvoorspelbaar, Heethoofd en Kind van de eilanden

Lia Hauata
Jongvolwassene
Doel: Renaissance-sim
Bijbehorende eigenschap: Snelle leerling
Eigenschappen: Somber, Boekenwurm en Perfectionistisch

d Zandtent
Plaatselijk krocht. Informeel stadscentrum. Sociale hotspot. Aanvoer van hydratatie. Het enige dat deze open-lucht taveerne niet doet, is teleurstellen.
Kaveltype: Bar
Grootte: 30×20
Prijs: 30.353 simoleons
Afbeelding

e Strand van Ohan’ali
Dit stukje zand is sinds simheugenis al het plaatselijke strand. Waar de eerste vissersboten de zee opgingen, doet dit strand nu dienst als het voornaamste toegangspunt tot het kristalheldere water van de lagune.
Kaveltype: Strand
Grootte: 30×30
Prijs: 15.988 simoleons
Afbeelding

f WirWar
Dit bescheiden stulpje heeft de tand des tijds en de constante overschrijding van een vraatzuchtige omgeving doorstaan.
Grootte: 20×20
Prijs: 16.530 simoleons
Afbeelding

MissDiwy

MissDiwy

Hoi ik ben MissDiwy, mijn echte naam is Sabrina. Ik vind het heerlijk om De Sims 4 te spelen, maar geniet ook van andere games, een goed boek, een filmpje kijken, lekker creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met mijn katten.