Stijl B wint!

En de winnaar is… Stijl B!

Deze stemronde was intens, maar Stijl B pakte de overwinning. Terwijl deze stijlpresentatie er al enig uitziet, hebben onze concept kunstenaars veel werk te doen om meer kunst te creëren voordat we beginnen met stemmen voor Objecten en Kleding. Deze stemronde begint op 18 mei. Ze zullen meer kamers en kledingstukken genereren, om te helpen creëren waarmee jij gaat spelen in dit pakket.

Wanneer de Objecten & Kleding stemronde start, zal je stemmen op jouw favoriete individuele onderdelen om ze toe te voegen aan het pakket. Laat mij (SimGuruGraham) uitleggen hoe dit werkt…

Voor de objecten, neem een kijkje in de kamerpresentatie vergelijkbaar met de stijlpresentatie. We zullen alle objecten in de kamer van elkaar scheiden… De wasbak, het tapijt, de zitpoef, het raam, etc… En jij zal op een aantal van deze stemmen die je graag in het pakket wilt. Er zullen meerdere kamers komen met objecten tussen nu en 18 mei. Zo heb je een bredere selectie om uit te kiezen.

Als we kijken naar de kleding, neem dan een kijkje naar de vrouw in de stijlpresentatie. We scheiden alle dingen dat ze aanheeft… In deze afbeelding van concept kunst, draagt ze een volledig lichaam outfit (haar jurk), 1 ketting accessoire, 2 armband accessoires, 1 paar sokken en 1 paar schoenen. Als je alles dat ze draagt wilt hebben, dan stem je voor 6 verschillende onderdelen. Je ziet dat dit getal snel kan stijgen, dus is het belangrijk om goed na te denken over hoe elke onderdeel waarvoor je stemt een toevoeging zal zijn voor je spel. En opnieuw, er zullen meerdere kleding- en accessoiresopties om uit te kiezen zijn als de stemronde begint.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016