Sims Camp 2018 komt eraan!

Simmers, we willen graag aankondigen dat we Sims Camp organiseren voor een heel speciale groep Game Changers, influencers en communityleden. Dus, wat is Sims Camp? Het is een evenement waarop contentmakers van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen, plezier kunnen maken en De Sims kunnen vieren! Dit jaar vindt het spektakel plaats in Londen, en er zijn tal van evenementen, ervaringen en kansen om onze community sterker te maken.

En waarom delen we dit met jullie? Omdat jij het kunt beleven door de ogen van je favoriete makers! Daarnaast hopen we dat je alles volgt op de sociale kanalen van De Sims voor het laatste nieuws. In willekeurige volgorde zijn dit de mensen die je kunt verwachten om content voor je te creëren en vast te leggen:

XmiramiraSims CommunityVixellaSimarchyArsen Girl GamingKrystinMyrieXolilsimsieIron SeagullHollieBBTVDrGluonSimLicyXUrbanSimsXKoffeeTheTidesChangingLuniverSimsAkisima Blog8BitDylannytralonSpringSimsPixeladeddddajuSimTimesSimFans.deDoorong, Elliandra– NS –simfinityPIXIADOTsimAdrianna Skon GameCarolina AzeredoTheEnglishSimmerSteph0simsHatsyShivastochterLaurenzSideDevon BumpkinNeecxleDelphronAvelineSimmerJonnyDeligracyThe Sim SupplyrachybopbeyondsimsRao TVKaleidowSzalona SzynszylaMia ZaffZoCkEr MiMiLili CrossClare SiobhanLynaKingaPetitYammy en Devovo.

Er is ook een Nederlandse content creator uitgenodigd, namelijk Gio! Verwacht van hem dus ook early access video’s over Word Beroemd.

We zullen binnenkort nog veel meer met jullie delen, maar we wilden jullie alvast laten weten dat dit te gebeuren staat en we willen dolgraag laten zien hoezeer we onze spelers waarderen. Hartelijk dank aan elke Simmer voor alles wat je doet voor De Sims!

Bekijk De Sims 4 op de Forums, volg ons op Twitter en Instagram, vind ons leuk op Facebook en meld je aan op ons YouTube-kanaal voor al het laatste nieuws. Meld je aan voor De Sims 4 nieuwsbrief en ontvang per e-mail updates, exclusieve aanbiedingen en meer (plus andere nieuwtjes, producten, evenementen en acties van EA) en krijg gratis Magere Heins Gitaar!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016