‘Robot’ Patch [03-10-2019]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 3 oktober 209
PC 1.56.49.1020  / Mac 1.56.49.1220

We hebben een paar nieuwe kostuums voor je Sims-collectie! Robotkostuums voor volwassen mannelijke en vrouwelijke Sims zijn nu beschikbaar via Creëer-een-Sim.Daarnaast hebben we een aantal problemen verholpen waarmee we hopelijk jullie gamebeleving verbeteren.-SimGuruGnomeAlgemene problemen

  • Naar binnen gerichte deuren die zijn ingesteld op ‘Deur voor iedereen op slot doen’ gaan nu ook echt op slot.
  • Het proberen te plaatsen van een ruimte terwijl je de De Sims 3-camera gebruikt vertelt spelers niet langer dat ‘Daken niet in een afgesloten ruimte kunnen worden geplaatst’.
  • Sims worden niet langer jaloers wanneer Sims met de eigenschap ‘versierder’ in hun bijzijn romantische acties uitvoeren met andere Sims.
  • De cheat “clock._set_milliseconds_per_sim_second” leidt niet langer tot het crashen van de game. Mocht je toevalig weten wat deze cheat doet, laat het SimGuruNinja dan ook even weten.

Stedelijk Leven

  • We hebben een probleem verholpen waarbij niet-begroete Sims onuitgenodigd je appartement binnenliepen.

Word Beroemd

  • Sims in de acteercarrière die bezig zijn met een klus en de interactie ‘Regisseur vertellen klaar te zijn om op te treden’ hebben geannuleerd, worden niet langer geblokkeerd om de interactie in gang te zetten.

Eiland Leven

  • Sims krijgen niet langer de gemoedstoestand ‘Plotstelinge kou’ na het drinken van een aantal kavadrankjes.

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016