‘Peuter behoeften’ Patch [25-11-2019]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 25 November 2019
versie PC 1.58.69.1010 / Mac 1.58.69.1210
Legacy Edition PC 1.58.69.1510 / Mac 1.58.69.1610

Hallo, Simmers! We hebben een kleine, maar belangrijke update waarin een aantal kritieke problemen aan bod komen.Bedankt voor jullie meldingen en hulp bij het opsporen van deze problemen. Dat stellen we enorm op prijs.

-SimGuruGnome

FIXES EN UPDATES

Legacy Edition

Er een probleem ontstaan waardoor de Legacy Edition in sommige talen niet kon worden opgestart. Dit kwam doordat de software het opstartbestand niet op de juiste locatie las, wat vereist is om het spel in de gekozen taal op te starten. Hierdoor crashte het spel als er een andere taal dan Engels was ingesteld. Dit probleem is nu verholpen. Spelers die onze instructies hebben opgevolgd om een handmatige correctie uit te voeren, hoeven dat na deze patch niet langer te doen.

Standard Edition – Basisgame

Er werd voor de vorige patch een probleem gemeld waarbij de behoeften van peuters dubbel keer zo snel afnamen. En hoe grappig dat misschien ook is om te zien, het maakt het onmogelijk om voor meerdere peuters tegelijkertijd te zorgen, waardoor de peuter ook zomaar ineens uit het huishouden kon worden verwijderd. We hebben dit probleem verholpen, waardoor peuters hun normale behoeftige zelf weer zijn.

We hebben een aantal crashes verholpen waarmee mod-gebruikers te maken kregen.

Studentenleven

Gebruikers wiens opgeslagen spelbestanden beschadigd raakten na de melding “foutcode 102:6ee24dd4” of “foutcode 109:1bfa931d” zullen dit probleem niet langer ervaren. Dit is een oplossing met terugwerkende kracht en beschadigde opslagbestanden kunnen nu weer zoals normaal worden geladen.

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016