‘Nieuwe Look’ Patch [16-07-2019]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 16-07-2019
PC 1.53.115.1020 / Mac 1.53.115.1220

Een nieuwe look en een nieuwe Creëer-een-Sim-modus zijn onderweg!Welkom Simmers! We hebben een ongewone update voor jullie deze maand, met een opvallende nieuwe look voor De Sims en een gloednieuwe modus binnen Creëer-een-Sim. Je kunt natuurlijk verder lezen om te kijken wat we allemaal hebben veranderd, maar geloof mij… je ziet de veranderingen al zodra je de game opstart. Als je het hoofdmenu hebt verkend, vergeet dan niet om Creëer-een-Sim Verhalen te proberen. Dit kan zomaar een leuke manier zijn om je gebruikelijke manier van spelen compleet overhoop te gooien!NIEUW MATERIAALCreëer-een-Sim Verhalen

Zit je creatief even helemaal vast? Probeer dan een verhaal te maken met Creëer-een-Sim! Door een nieuw huishouden te beginnen, of door een Sim aan een bestaand huishouden toe te voegen, kun je een leuke quiz doen om het karakter en de startvoorwaarden van je Sims te bepalen. Door een verhaal te creëren, beginnen je Sims met een carrière, verschillende vaardigheden en verschillende niveaus van het huishoudkapitaal! Dit is uiteraard een extra optie die nu beschikbaar is. Je kunt nog steeds Sims maken op de oude vertrouwde manier.

Nieuwe look

De Sims 4 heeft een nieuwe look! Nu we het vijfde jaar van De Sims 4 en het twintigste jaar van De Sims binnenstappen, wilden we blijven investeren in De Sims 4 zodat de game nog jaren fris en relevant blijft. Je zult de veranderingen zoals een gloednieuwe cast van Sims, nieuwe introfilmpjes, nieuwe laadschermen, nieuwe covers en icoontjes al snel opmerken. Het hoofdmenu heeft de meest opvallende veranderingen ondergaan; het heeft niet alleen een nieuwe stijl, maar je kunt ook trailers voor onze meest recente packs/pakketten afspelen en je hebt via snelle links toegang tot De Sims op je favoriete sociale platforms.

Nieuwe aanpassingsmogelijkheden

Onze nieuwe cast van Sims heeft een aantal nieuwe outfits en kapsels om te dragen, en je vindt al dit nieuwe materiaal binnen Creëer-een-Sim. Bekijk hun groepsfoto door op de vormgeving in het hoofdmenu te klikken! De basisgame heeft een aantal nieuwe tops, broeken en rokken, accessoires, kapsels en een hoed ontvangen. Spelers die bepaalde packs/pakketten hebben, ontvangen nieuwe versies van de kleding en accessoires die ze al van de packs/pakketten bezitten.

Nieuwe cheat

We hebben een nieuwe cheat aan de game toegevoegd! Open het cheatvenster en voer “bb.showhiddenobjects” in, klik op enter en voer daarna de nieuwe cheat “bb.showliveeditobjects” in om de cheat te activeren.  Om de cheat weer uit te schakelen, voer je “bb.showliveeditobjects false” in.

Door de cheat te activeren, ontgrendel je een nieuwe set met voorwerpen in Bouwen om je kavels aan te passen met rotsen, struiken, borden en allerlei andere omgevingsvoorwerpen. Ik ben de tel kwijt, maar ik denk dat er zo’n twaalfhonderd nieuwe decoratieve voorwerpen zijn. Deze voorwerpen zijn omgevingsvoorwerpen die onze vormgevers gebruiken bij het creëren van werelden. Om die reden zijn ze niet geoptimaliseerd voor gebruik op de kavels, dus let daarop als je deze cheat toepast. Het meest opvallende dat je zult opmerken is dat Sims door deze voorwerpen zullen lopen. Deze items zijn te vinden door DEBUG in te typen in de zoekbalk.

 

FIXES EN UPDATES

De Sims 4

 • We hebben foutcode 134:ef7a88f2:b4565d86 verholpen, die voorkwam dat spelers bepaalde opslagbestanden konden laden.
  • Ik zal in nader detail treden, maar eigenlijk heeft deze foutcode geen uitleg nodig.
   • Sorry, dat was misschien een beetje sarcastisch. Deze recentelijk geïntroduceerde fout trad op als je een opgeslagen game probeerde te laden terwijl een van je Sims niet concreet aanwezig was op de actieve kavel en daar acties had die uit konden worden gevoerd.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij voorwerpen vast kwamen te zitten aan de handen van peuters.
 • De Sulani-animatie van het scherm ‘Wereld selecteren’ zal nu juist worden weergegeven voor spelers die Eiland Leven niet in hun bezit hebben.
 • Binnen de uitleg zal je vriendelijke huisgenoot Alex je Sim nu weer met succes een baan geven.
 • Het hoofdmenu geeft nu de vormgeving weer die je hebt geselecteerd, totdat je besluit om een andere te selecteren.

Mac

 • We hebben een probleem verholpen waarbij de camerabesturing voor de draai- en zoomniveaus zich inconsequent gedroeg bij het gebruiken van een trackpad.

Vampieren

 • We hebben een probleem verholpen waarbij vampiers van de route afweken als ze werden opgedragen om ‘Duistere meditatie’ en ‘Emoties beïnvloeden’ uit te voeren.

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016