Nieuw pakket gelekt: De Sims 4 Eilandleven

Vandaag zijn de titel, screenshots en de gamebeschrijving van het zevende uitbreidingspakket van De Sims 4 gelekt op Origin (US): De Sims 4 Eilandleven.

Ga zitten en ontspan
Welkom op Sulani, waar de zon schijnt en de nachten lekker chill zijn. Bevaar de glinsterende wateren in je kano, zwem naar hartenlust en bewonder de omgeving vanaf een waterscooter. Bouw een spectaculair zandkasteel, absorbeer wat zonnestralen en ontmoet zelfs een zeemeermin!

Help mee en verdien geld
Word een natuurbeschermer, houd de stranden schoon en zie de stranden door jouw inspanning mooier worden! Begin aan een carrière in vissen of duiken, of ga bij de strandwacht en bescherm de strandgangers. Geen carrière? Geen probleem! Sims kunnen ook kleine klusjes doen of vissen voor geld.

Verdiep je in de plaatselijke cultuur
Jouw sims kunnen alles ervaren wat de rijke cultuur van Sulani te bieden heeft. Sims kunnen hun nieuwe leefstijl verrijken door het organiseren van een barbecue evenement, leren over lokale verhalen, proeven van lokale delicatessen en door te praten met de voorvaders van het eiland.

Rock de eilandlook
Kleed je sims in tropische outfits, geïnspireerd door zon, zee en strand. Of kleed je aan voor wateractiviteiten zoals snorkelen en zwemmen. Decoreer een rustieke oase met huiselijke objecten en ontstress aan de tiki-bar. Alles is chill (op de nodige zonnebrand na) wanneer je het eilandleven leidt!

Wat is jouw eerste indruk van dit pakket? We lezen het graag in de reacties hieronder! Praat ook gezellig mee op ons forum.

Met dank aan Simscommunity.
Vertaling door Matcha

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!