Maxis Studio houdt livestream van 24 uur voor Extra Life

Vandaag kondigde SimGuruGrost aan op Twitter dat Maxis Studio een livestream van 24 uur gaat houden voor het goede doel Extra Life. Met deze livestream van een hele dag en nacht hoopt de studio een hoop geld in te zamelen voor Children’s Miracle Network ziekenhuizen in Noord Amerika. De slogan van Extra Life is “Play games, heal kids” (“Speel games, genees kinderen”).

The Sims
Maxis Studio staat bekend om onder andere The Sims en Sim City. Op de evenementpagina op Twitch staat dat in ieder geval ‘The Sims’ gespeeld zal worden. Neem jij ook een kijkje? Dan maak je, naast het ondersteunen van dit goede doel, ook nog eens kans om prijzen te winnen!

Info
De livestream gaat van start op het Twitch kanaal van Maxis op 2 november om 02:00 ’s nachts en zal duren tot 3 november 02:00 ’s nachts.

Bron: @SimGuruFrost

Meer weten over het goede doel Extra Life? Kijk op de website: https://www.extra-life.org.

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!