Maak kennis met Moschino X De Sims

Moschino Madness

Simmers, hebben jullie het nieuws al gehoord? De Sims™ hebben hun krachten gebundeld met de enige echte Moschino! Dit modehuis, met creative director Jeremy Scott aan het roer, staat bekend om zijn ondeugende ontwerpen en gedurfde stijl. En met de affiniteit van het label met de popcultuur, vormen De Sims een eindeloze bron van inspiratie voor een nieuwe collectie. Jazeker, de Moschino x De Sims Capsulecollectie is nu verkrijgbaar in geselecteerde Moschino-winkels!

Wil je jouw Sims er ook bij betrekken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt je Sims nu in een Vrieskonijn Hoodie met Moschino-merk steken! Dit geldt voor De Sims 4*, De Sims Mobile en De Sims FreePlay. Dus hoe jij De Sims ook speelt, zij kunnen met de nieuwste stijl pronken.


Tijd voor actie

Maar dat is nog niet alles! Hebben je Sims ooit wel eens een andere carrière willen hebben? Eentje waarbij ze niet acht of meer uren vastzitten op hun werkplek? Check dan onze freelance carrière voor De Sims 4 op PC! Je Sims hebben nu de vrijheid om hun eigen werkschema samen te stellen terwijl ze andere manieren verkennen om zichzelf uit te drukken.

Zo werkt het: Zoek eerst een freelance agentschap om klussen voor je Sims te helpen vinden. Je Sims werken dan vanuit huis, voltooien taken, krijgen betaald en ontvangen prestatieverbeteringen.

Dus wat moeten je Sims dan in hun vrije tijd doen? Nu hebben ze eindelijk de flexibiliteit om daarachter te komen! Bekijk de freelance carrière en je Sims zijn hard op weg naar een perfect gebalanceerde levensstijl.

Dat was het voor nu, Simmers!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016