Liefde in een wetenschapslab

De tegenslagen van een verliefde wetenschapper in het De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack.

Vorige week namen we een kijkje op een plaats delict in het gezelschap van rechercheur Tate Rackett toen hij opnieuw een moeilijke zaak tot een goed einde wist te brengen. Deze week duiken we in de levens van twee wetenschappers in De Sims 4 Aan het Werk.

Darla Nadine Applesworth komt elke dag om 07:00 uur in het wetenschapslab aan. Ze is gek op haar werk, maar er is iets waar ze nog gekker op is: haar collega en medewetenschapper, Herbert Leipstein. Herbert vindt Darla aardig, maar beschouwt haar als een vriendin en collega. Zij zou willen dat het anders was. En misschien gebeurt dat op een dag ook.

Darla gaat graag vroeg aan de slag, om in haar eentje aan nieuwe uitvindingen te werken voordat de rest binnenkomt. Haar harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen – ze heeft de Stuwkracht Conservator en de Zweeflamp uitgevonden die ze beide als decoratie mee naar huis heeft genomen.

Op een ochtend was Darla aan het experimenteren met het chemische analyse-apparaat toen ze een doorbraak maakte. Ze rende naar de uitvindingmaker en begon te sleutelen. Ta-da! En zo ontstond de kloonmachine!

Herbert kwam een paar minuten later binnen en zag er in zijn labjas net zo knap uit als altijd. Darla was door het dolle heen om Herbert haar nieuwste uitvinding te laten zien.

Hij stapt met een enorme grijns in de machine. Darla begint met scannen en BOEM! Een kloon van Herbert stapt uit de machine. De nieuwe Herbert ziet er precies hetzelfde uit als Herbert. Het was echt Darla’s geluksdag – twee Herberts! Ze noemden de kloon Nummer Een.

Nummer Een was bijna hetzelfde als de oorspronkelijke Herbert, met een belangrijk verschil: hij had geen enkele relatie of kennis van deze wereld. Hij was een onbeschreven blad. Darla en Herbert stelden zich aan Nummer Een voor en lieten hem in het aangrenzende lab wachten met wat activiteiten om hem bezig te houden.

Darla en Herbert lieten er geen gras over groeien. Ze maakte nog een kloon. En nog een. De laatste kloon, Nummer Vijf, was een tikkeltje anders. Hij had rode ogen en een sikje. Iets klopte er niet helemaal…

Maar goed. Tijd om de werkdag af te sluiten!

Darla liep naar het aangrenzende lab en vertelde de klonen dat ze met haar naar huis gingen. Ze kon ze ’s nachts echt niet in het lab laten, ze zouden zich in allerlei nesten kunnen werken. Daarnaast vond Darla het wel een fijn idee om vijf replica’s van Herbert in huis te hebben.

Eenmaal thuis, besloot ze een feest te geven. Het was alles waar Darla op had gehoopt… tot Nummer Vijf begon te schreeuwen en een enorme troep in Darla’s huis maakte. Dit klopte niet! Dit was helemaal niet wat ze had verwacht.

De volgende ochtend vond Darla een nieuw onderkomen voor haar mislukte experimenten. Ze had het helemaal gehad met klonen (en de liefde). Ze besloot zich volledig op haar carrière te storten om nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen te doen. Wie weet wat dat haar allemaal zal brengen…

We hopen dat jullie van deze blik op de wetenschappelijke carrière en het liefdesverhaal hebben genoten. In ons volgende avontuur volgen we het pad van een winkeleigenaar met alle ups en downs die daarbij komen kijken.

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper! Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen.

Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

 

Bron: Thesims.com

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016