Laat weten wat jij in het nieuwste De Sims 4 Accessoirespakket zou willen zien.

Help ons om te beslissen wat er aan De Sims 4 toe moet worden gevoegd.

Hoi Simmers! Vandaag zijn we hier om een gezamenlijk nieuw project aan te kondigen: we willen dat jullie ons helpen om een gloednieuw accessoirespakket voor De Sims™ 4 te maken. Hoe gaat het in z’n werk? Laten we het je uitleggen…

Vandaag vindt de eerste belangrijke stap plaats voor dit nieuwe Accessoirespakket en we rekenen op jou en de De Sims-community om dit pakket door de eerste cruciale ontwikkelingsfasen heen te loodsen. We gaan jullie dezelfde vragen stellen die we onszelf stellen en uiteindelijk zullen we een pakket krijgen waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Ontwikkelen bij Maxis is altijd een proces van samenwerking. Alles wat we maken krijgt vorm door input van verschillende disciplines. Door jullie stemmen en feedback te gebruiken, gaan we een Accessoirespakket maken dat jullie wensen weerspiegelt.

Van 19.00 uur op 18 november tot 19.00 uur op 25 november zullen we jullie stemmen verzamelen om het thema en de potentiële speleigenschappen voor dit nieuwe Accessoirespakket selecteren. Voor deze eerste enquête laten we jullie vijf thema’s zien met elk vijf mogelijke speleigenschappen. Jullie krijgen de kans om de eigenschappen binnen de thema’s een cijfer te geven en daarna de thema’s zelf een cijfer te gegeven. Het populairste thema en de populairste speleigenschap binnen dat thema vormen de kern van ons nieuwe Accessoirespakket! Er kunnen ook andere speleigenschappen van het gekozen thema in het uiteindelijke Accessoirespakket op worden genomen, maar alleen de populairste eigenschap is gegarandeerd.

De complete ontwikkeling van dit nieuwe Accessoirespakket geeft je een kijkje in hoe Maxis samenwerkt om nieuwe belevingen voor je Sims te creëren. Niet alleen helpen jullie stemmen bepalen wat we maken, maar we zijn ook van plan om tijdens het hele ontwikkelingsproces uitgebreide informatie over onze voortgang met jullie delen. We tonen jullie tijdens het ontwikkelingsproces plaatjes en blogs van het Accessoirespakket, zodat jullie kunnen zien wat wij zien tijdens het maken van de game. Zo krijg je als het ware een venster waardoor je het proces kunt observeren, een kijkje achter de schermen van onze vergaderingen om inzicht te krijgen hoe we op onverwachte uitdagingen reageren. En passant ontmoet je de andere ontwikkelaars in ons team en zie je ook wat hun specifieke bijdrage is.

Zodra het stemmen om 19.00 uur op 18 november begint. wordt er een nieuwe gedeelte van onze forums geopend dat speciaal gewijd is aan dit project. In dit forum posten we regelmatig updates en zullen we deelnemen aan spontane discussies. Jullie feedback in de forums is een extra manier waarmee jullie het maakproces helpen vormen. Deelnemen kan zo simpel zijn als stemmen. Markeer de volgende datums in je agenda en kom terug naar de website om je stem te laten horen.

    • Stemmen op thema en gameplay (18 november, 2019 – 25 november, 2019): selecteer het overkoepelende thema voor en de potentiële speleigenschappen van het pakket. Deze cruciale beslissing zal elk aspect van het pakket beïnvloeden.
    • Stemmen op de grafische stijl (23 december, 2019 – 3 januari, 2020): kies uit de voorgestelde grafische stijlen die als leidraad fungeren voor onze conceptuele vormgevers bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding.
    • Stemmen op de kledingstijl (eind januari 2020): bekijk de vormgeving van families in verschillende kledingstijlen en kies jouw favoriete kledingstijl. Hiermee beïnvloed je de look van de kleding in het pakket.
    • Stemmen op voorwerpen (maart 2020): blader door de conceptuele vormgeving die we voor het pakket hebben ontworpen en kies jouw favorieten om te bepalen welke voorwerpen we in het pakket op moeten nemen.
    • Stemmen op naam en icoontje van het pakket (april 2020): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket. Bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.

We werken al jaren hard om Sims-games te maken waarvan we denken dat jullie ze leuk vinden. Ons team is superenthousiast over deze unieke mogelijkheid om rechtstreeks met jullie samen te werken. Dus… zet je ere-producentpetje op en doe mee. Laten we er samen iets moois van maken. We kunnen niet wachten om te zien wat we over een paar dagen allemaal gaan maken!

– SimGuruSarah en SimGuruNinja

Wil jij meepraten over dit pakket dat we zelf samen mogen gaan stellen? Dat kan in dit topic op ons forum!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016