Kom alles te weten over De Sims 4 Studentenleven!

Simmers, de lessen kunnen elk moment van start gaan in het De Sims™ 4 Studentenleven Expansion Pack*! Om je voor te bereiden hebben we een overzicht van de Universiteit van Britechester en het Foxbury Instituut samengesteld, om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

Universiteit van Britechester

Dit bolwerk van voortgezet onderwijs staat bekend om het vormen van studenten in slimme, goed opgeleide Sims die klaar zijn om de uitdagingen in de wereld te tackelen. De Universiteit van Britechester biedt verschillende opleidingsprogramma’s voor zijn studenten, inclusief vakken die op kunst en geesteswetenschappen zijn gericht.

Graden: Biologie, Informatica, Economie, Natuurkunde, Psychologie en Schurkerigheid

Gerenommeerde graden: Kunstgeschiedenis, Culinaire Kunsten, Toneelspelen, Schone Kunsten, Geschiedenis, Taal en Literatuur, en Communicatie

Wat biedt UBrite nog meer? Op wedstrijddag kunnen leden van de UBrite Geestdrifters gezellige dingen met elkaar doen, hun dansmoves laten zien, misschien een vathandstand doen en hun trots voor de Draken laten zien. Als Sims hun creatievere kant willen verkennen, kunnen ze naar het kanaal naast de gemeenschappelijke studentenruimte gaan om buiten wat figuurschilderen te doen met de Kunstclub. Of ze kunnen het opnemen tegen de slimste koppies van de universiteit in de uitdagende Debatclub.

Foxbury Instituut

Maar misschien wil jouw Sim wel naar een modernere campus, eentje die zich richt op het creëren van innovatieve leiders. In dat geval is het Foxbury Instituut de perfecte opleiding. Deze universiteit heeft indrukwekkende voorzieningen plus evenementen en gerenommeerde opleidingsprogramma’s gericht op wetenschap en technologie.

Graden: Kunstgeschiedenis, Culinaire Kunsten, Toneelspelen, Schone Kunsten, Geschiedenis, Taal, en Literatuur en Communicatie ​

Gerenommeerde graden: Biologie, Informatica, Economie, Natuurkunde, Psychologie en Schurkerigheid

Ook het Foxbury Instituut heeft tal van interessante verenigingen, waarvan de Foxbury Geestdrifters de meest opvallende is. Steek je Sims in het rood en goud om hun school te ondersteunen op de Universitair Elan Dag, laat ze een vathandstand doen, wat sappong spelen en misschien zelfs naakt rondrennen. Als het tijd is om even pauze te nemen van al dat blokken, kan je Sim naar een sapavond van Knappe Koppies voor de broodnodige rust en ontspanning. Wil je jouw Sim helpen om de onvermijdelijke robotopstand te leiden? Bij de Botgeleerden wordt de basis voor toekomstige opperheren (en -dames) gelegd. Denk je dat jouw bot het in zich heeft om de hulpbotwedstrijd te winnen? Ga dan naar het plein om deel te nemen en te kijken of jouw Sim de volgende botmeester wordt!

Financiële hulp

Of je Sim nu voor de heilige hallen van de Universiteit van Britechester kiest met zijn focus op kunst en geesteswetenschappen, of het cutting-edge Foxbury Instituut waar de nadruk op wetenschap en techniek ligt, er valt heel wat te beleven, te zien en te leren!

Maar voordat je Sims hun koffers pakken, is het misschien slim om even te onderzoeken hoe ze voor die opleiding gaan betalen. Er zijn een heleboel studiebeurzen beschikbaar voor zowel academische als sportief onderlegde studenten. Daarnaast zijn er ook op behoeften gebaseerde beurzen. Als Sims aan een carrière zijn begonnen en hun opleiding verder willen uitbreiden, is een carrièrebeurs het overwegen waard. Kijk welke studiebeurzen er allemaal beschikbaar zijn om je Sims te helpen bij het betalen van hun collegekosten.

Daarnaast hebben je Sims de kans om een lening af te sluiten om hun studie te financieren, maar zodra ze afgestudeerd zijn zullen deze kosten wel gelijk moeten worden terugbetaald.

Studentenleven

Beide scholen bieden studenten tal van voorzieningen en kansen om op de campus of daarbuiten te wonen. Het inrichten van studentenkamers, chillen met huisgenoten of het spelen van wat sappong zijn slechts een paar van de nieuwe ervaringen waar je Sims naar uit kunnen kijken. Belangrijk examen? Waarom doe je niet mee aan een bloksessie in de gemeenschappelijke ruimte? Vergeet niet om ook aan wat buitenschoolse activiteiten deel te nemen, zoals lid worden van het esports-team of het voetbalteam om je kunsten te laten zien, of na afloop van een schoolevenement naar de sapbar te gaan gekleed in de beste schoolkleuren.

Maar! Hoewel het uithalen van grappen met een andere universiteit of wat schilderen in het park hartstikke leuk is, moeten je Sims niet vergeten dat ze ook nog essays, tentamens, presentaties en huiswerk hebben. Als je Sims namelijk te afgeleid worden, zullen hun cijfers zakken en dat kan tot grote problemen leiden als ze afhankelijk zijn van een studiebeurs.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016