‘Kolommen’ Patch [12-11-2019]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 12 november 2019
Versie PC 1.58.63.1010 / Mac 1.58.63.1210

Het is herfst! We hebben een paar nieuwe feestelijke voorwerpen voor je in Creëer-een-Sim om de feestdagen mee te vieren. Samen met een nieuwe kolom van meerdere niveaus, zodat je hoge zuilen voor bijvoorbeeld een grootse entree kunt bouwen. Daarnaast kan de schaal van de gebruikersinterface aan worden gepast via het optiepaneel Wil je weten wanneer er nieuw materiaal voor De Sims 4 beschikbaar is? Dankzij de nieuwe hoofdmenuberichten kun je bij het laden het nieuwste en mooiste materiaal voor De Sims 4 vinden. Ook hebben we een aantal bugs en communityproblemen verholpen om het dagelijkse leven van je Sims te verbeteren.-SimGuruStephNIEUWE EN VERBETERDE ONDERDELEN

Kolommen van meerdere niveaus
Ik weet eigenlijk niet of dit wel de juiste benaming is. Het zijn eerder kolommen van verschillende hoogtes. Ga naar Bouwen, plaats een kolom, pak de greep bovenop en sleep hem omhoog en omlaag om de grootte te bepalen. Ze hebben echter wel een maximum grootte… Ik geloof dat ik het af heb gerond op 100 meter.

Schaal gebruikersinterface
Nu beschikbaar in het optiemenu! Ben jij een grootse speler met kleine gebruikersinterfaceprobleempjes? Wil je jouw interface kunnen lezen op afstanden van maar liefst 50 meter? Wil je de schaal aan jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen? Dat is nu mogelijk! Open via het optiepaneel de spelopties en kies ‘Toegankelijkheid’. Blijf weg van de rode gedeeltes van de schuif om alles binnen een veilig bereik te houden. Maar als je in een avontuurlijke bui bent, leeft je dan vooral uit! Mocht je de boel op de een of andere manier verpest hebben, kun je altijd resetten. Dit doe je via het optiepaneel of met Ctrl+U om de standaard schaalwaarde te herstellen!

Hoofdmenuberichten
We weten dat jullie altijd ALLES willen weten over wat er gaande is, dus hebben we de mogelijkheid toegevoegd om je de nieuwste en mooiste Sims-content in het hoofdmenu te laten zien. Hier lees je alles over gratis materiaal, updates voor aanstaande releases, de nieuwste blogs en meer!

Nieuwe kleding
We hebben het Feestdagenpakket geüpdatet met nieuwe kinder- en peuterkleding! Als je het Feestdagenpakket nog niet aan je game hebt toegevoegd, klik dan op het icoontje in het hoofdmenu om het gratis pakket te downloaden! Ga vanuit daar naar Creëer-een-Sim en selecteer de Feestdagenfilter om het nieuwe materiaal te bekijken. Kinderen hebben een nieuwe top voor jongens, een nieuwe top voor meisjes en stoere winterlaarzen! Peuters hebben een nieuwe outfit voor jongetjes en meisjes, en nieuwe schoenen! Of open de ‘Uitgelichte looks’ waar SimGuruMorgan een paar geweldige nieuwe outfits met het materiaal heeft gemaakt!

Muziek
We hebben de hiphopzender nu voor iedereen beschikbaar gesteld. Dit betekent dat de zender niet langer exclusief is voorbehouden aan De Sims 4 Word Beroemd. Voor de specifieke muziek van De Sims Word Beroemd moet je De Sims Word Beroemd echter nog steeds spelen.

We hebben de volgende nummers als onderdeel van deze update toegevoegd:

“BMO”
Performed by Ari Lennox
Written by Courtney Salter, Damon Coleman, Ron Gilmore, Jr., Anthony Parrino and Galt MacDermot
Published by Ari Lennox Publishing Designee (BMI), Damon Coleman Publishing Designee, Ron Gilmore Music (BMI), Kobalt Music Services America o/b/o Elite That’s Me Publishing and Third Side America o/b/o MacDermot Music
Contains a sample of “Space” by Galt MacDermot
Recording courtesy of Dreamville/Interscope Records under license from Universal Music Enterprises and Third Side Music o/b/o Kilmarnock Records

“Big Moe”
Performed by Beau Young Prince
Written by Jaimy Lageweg and Beau Young
Published by Jailo Music and Rough Trade Songs
Recording courtesy of Def Jam Recordings under license from Universal Music Enterprises

“Dumbstruck”
Performed by Ceraadi
Written by Emaza Gibson, Saiyr Gibson and Troy Johnson
Published by Emaza Gibson Publishing Designee, Saiyr Gibson Publishing Designee and Sony/ATV Tunes o/b/o Margetts Road Music/Noni Zuri Music
Recording courtesy of Roc Nation under license from Universal Music Enterprises

“Good Life”
Performed by RDGLDGRN & Daniela
Written by David Lichens, Pierre Desrosiers, Andrei Busuioceanu and Marcus Parham
Published by Songs of Kobalt Music Publishing o/b/o Fungai Music (BMI) and Warner Chappell
Recording courtesy of RDGLDGRN

“Block List”
Performed by Rico Nasty
Written by Maria Kelly and Mark Nilan
Published by Kobalt Music Services America o/b/o Artist Publishing Group West (ASCAP)/Artist 101 Publishing Group (BMI)
Recording courtesy of APG/Atlantic Recording Corp. by arrangement with Warner Music Group Video Game Licensing
“Litest”
Written and Performed by DJDTP

Veel plezier!

VERBETERINGEN EN UPDATES

De Sims 4

  • Sims die niet van vruchtencake houden, reageren niet langer negatief op al het andere eten. Aan de andere kant zullen Sims die niet van vruchtencake houden, niet langer positief reageren op eten van slechte kwaliteit.
   • Je kunt zeggen dat de vruchtencake de dader was, maar daar is de jury nog niet helemaal uit.
    • Bezwaar! Of misschien ook niet…
  • Een maaltijd pakken of eten geven voor alle leeftijden zal de hongerbalk nu volledig aanvullen. Hopelijk helpt dat een beetje met de 100 baby’s 🙂
  • Het visuele aspect ‘bedorven’ is niet langer zichtbaar bij inschenken van koffie of thee.
  • Sims zullen nu gegrild voedsel op de tafel leggen in plaats van in hun inventaris.
  • De kwast en het gummetje voor terreinmanipulatie is nu zichtbaar voor alle terreingereedschappen in de 32- en 64-bitmodus op de pc.
  • Verse drankjes zijn nu beschikbaar op het drankdienblad (voor spelers die De Sims 4 Wellnessdag en/of De Sims 4 Achtertuin Accessoires hebben). ‘Drankje pakken’ van het drankdienblad functioneert nu en geef je niet langer een onjuist bericht.
  • Huishoudens die worden bevolkt in het tabblad Andere huishoudens in ‘Werelden beheren’ kunnen niet langer uit slechts één kind bestaan.
   • Deze wordt nu nauwlettend in de gaten gehouden.
  • Inactieve Sims zullen niet langer buitensporig veel water drinken.
   • Ze zullen nu op de juiste manier vocht tot zich nemen.
  • Huiddetails verdwijnen niet langer als je Sims-functies willekeurig maakt in andere categorieën als ‘Gezicht’ of ‘Alle’.
  • Niet-speelbare Sims die geen tuinier zijn, zullen niet langer automatisch wilde planten van kavels verwijderen.
  • Zeldzame en ongewone oogstbare planten worden nu op een hogere snelheid geproduceerd wanneer ze gekruist worden.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij het typen in het zoekveld in Bouwen tot een foutieve weergave van ‘Tekstveld’ leidde.
   • Heel vreemd.
  • Sims zullen de eettafel niet langer verlaten nadat ze aan hun maaltijd zijn begonnen als ze de actie ‘aan tafel roepen’ gebruiken.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij Sims niet konden afwassen of de afwasmachine konden gebruiken als er planken boven de wasbak of afwasmachine aan waren gebracht.
  • Kinderen kunnen de kleur van hun wenkbrauwen niet in bruin veranderen als die op blond staan ingesteld.
   • Nu passen de kleur van de wenkbrauwen en de haarkleur gewoon bij wat er door Simmers is ingesteld.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij volwassen Sims constant hun outfits veranderden tijdens het douchen of als ze een peuter in bad deden.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij het vastleggen van screenshots met de geactiveerde optie ‘Gebruikersinterface vastleggen’ niet tot het vastleggen van de gebruikersinterface leidde.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij de optie ‘Hier neerzetten’ niet beschikbaar was als je huisdieren en peuters vasthield.
   • Hoewel wij ze natuurlijk wel eeuwen vast zouden willen houden.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij het betalen van rekeningen via de telefoon niet werd uitgevoerd als Simmers een andere actie in de wachtrij hadden staan.
  • Simmers die in de laptopmodus spelen, zullen nu verbeteringen in de verlichting zien.
  • Het verplaatsen van een muur zal niet langer voorwerpen die op een apart schap staan verwijderen als de cheat ‘bb.moveobjects’ wordt gebruikt.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij peuters die het maximale uit hun eigenschappen hadden gehaald, de eigenschap ‘top’ niet kregen als ze ouder werden.
  • Eigenschappen van peuters zijn niet meer zichtbaar zodra ze ouder worden.
  • Het doel ‘Succesvolle stamboom’ kan nu worden voltooid als er aan de juiste voorwaarden wordt voldaan.
  • Terreinverf blijft nu zitten als er een kavel vanuit de galerie wordt geplaatst.
  • Kledingstukken yfBody_EP06DressFur_GoldGreen, yfBody_GP07DressWestern_FlowerOrange & yfBody_EP03TankStrappy_ElephantAquaCream zijn geüpdatet om beter bij verschillende schoenstijlen te passen.
  • Verkopers zullen niet langer de open haard van je Sim gebruiken als een denkbeeldig portaal naar mysterieuze plekken.
  • De thumbnail voor het emotionele standbeeld is nu hetzelfde in de Sim-inventaris als in de wereldweergave
  • De gril ‘Trouwen met’ wordt nu voltooid als je daadwerkelijk gaat trouwen. Prestatie ontgrendeld!
  • Sims zullen nu zorgvuldiger zijn als ze hun boeken terug op boekenplank en/of in de boekenkast zetten.
  • Geconcentreerde Sims kunnen nu het hackproces hervatten zodra ze niveau 6 bereiken.
  • Sims die willekeurig voor cosplay en puntige oren hebben gekozen, kunnen nu hun gewone gedaante herstellen.
  • De welkomstboog zal niet langer het geluid van een metalen hek hebben.
  • Het vangen van vis van een uitstekende kwaliteit telt nu mee voor de taak ‘Doe 6 geweldige vangsten’ van het Hengerpro-doel.
  • Het maken van een trap voor de tweede verdieping van een verhoogd blok heeft niet langer een verlaagde muur nodig om als ondersteuning voor Sims te dienen om er omheen te kunnen lopen.
  • Sims kunnen nu naar hun huis gaan na het gebruiken van de gereedschappen voor terreinmanipulatie op hun thuiskavel.
  • Sims halen niet langer voorwerpen uit hun inventaris zonder jouw toestemming.
  • Buitenaardse vermommingen en duistere vampiervormen die naar de galerie geüpload worden, worden nu op de juiste manier voor packs/pakketten en aangepast materiaal gemarkeerd.
  • Sims zullen nu automatisch acties met elkaar uitvoeren als de een zit en de ander staat.
  • Het verplaatsen van een kavel zal nu niet langer onopzettelijk trappen verbergen, met name trappen boven de eerste verdieping.
  • We hebben op moslims geïnspireerde materiaal aangepast zodat clipping onder de kin van Sims niet zichtbaar is.
  • We hebben schorten vernieuwd om er mooier uit te zien.
  • Sims zijn nu minder attent en feliciteren hun romantische partners niet langer als ze een nieuwe romantische partner vinden.
  • Je hoeft niet langer een computer mee te sturen voor de actie ‘Naar Georaad voor monsters sturen’.
  • Glazen daken die op de grond gemaakt worden, zijn nu begaanbaar (zolang er een toegang is gemaakt).
  • ‘Willekeurige tweeling’ in Creëer-een-Sim zet de door de gebruiker gemanipuleerde oren en neus over naar de tweeling.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij acties vast in de wachtrij konden komen te zitten.
  • Het verkopen van thrillers van een normale kwaliteit levert je nu Simdollars op.
  • Kopiëren is nu beschikbaar voor kookboeken en mixologieboeken.
  • Sims die een hekel aan elkaar hebben en geen romantische relatie met elkaar hebben, zullen elkaar niet langer met een passionele kus begroeten. Logisch, toch?!
  • Zit-naar-staan overgangen voor het peuterbed en de ligstoel vereisen minder clipping.
  • Voordelen en eigenschappen blijven tijdens het reizen intact.
  • Verlaagde muren van trappen worden nu ingevuld als het terrein onder de trap wordt gemanipuleerd.
  • De Sim-inventaris wordt niet langer gereset en terug naar boven geplaatst als hij in gebruik is.
  • Als je je muis boven Electrified Artist houdt, krijg je nu de juiste tekst te zien.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij trapleuningen in de muren vastzaten.
  • Trapleuningen op een verlengde overloop hebben geen ontbrekende spijlen meer of onderdelen die er anders uitzien.
  • De thumbnail voor de opgetekende wenkbrauw geeft niet langer de onjuiste kleur weer.
  • De namen van artiesten in de muziekopties worden niet langer afgebroken.
  • Jeansjasjes met kraag komen niet langer vast te zitten in verschillende kapsels.
  • Hekpalen worden nu bijgewerkt bij terreinmanipulatie.
  • Sims kunnen tijdens het zwemmen nu de actie ‘Peuter controleren’ uitvoeren.
  • Treden in een omsloten tuin zullen niet langer automatisch een gedeelte van je trap verwijderen.
  • Een snipperdag opnemen en ziek melden zijn niet langer beschikbare opties als Sims al op vakantie zijn.
  • Tieners krijgen niet langer de volwassen O jaaa!-gemoedstoestand.
  • De Parktafel kan nu in de inventaris worden geplaatst.
  • Het icoontje voor de muurhoogte in de beschrijvingstekst in Bouwen geeft nu de juiste hoogte weer.
  • We hebben een aantal problemen verholpen waarbij Foutcode 101 of Foutcode 103 tijdens het spelen kon worden weergegeven.

Aan het Werk

  • Patiënten die op een operatietafel liggen, zullen niet langer tijdens een operatie opstaan en weglopen.
  • Sims kunnen niet langer twee occulte types tegelijkertijd hebben. Met name vampiers en buitenaardse wezens.

Beleef het Samen

  • Stoom verzamelt zich niet langer in ruimtes boven zwembaden of natuurlijke zwembaden die met ventilatie zijn gebouwd.
  • Boekkaften veranderen niet meer als je ze in de winkelschappen legt.
  • Het tekstveld van het clubpaneel is vergroot om langere teksten mogelijk te maken.

Stedelijk Leven

  • Niet-speelbare Sims die festivals bezoeken, zijn niet langer gekleed in toepasselijke festivaloutfits.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij Simmers met De Sims 4 Stedelijk Leven en De Sims 5 In de Natuur de optie ‘Vragen om naar de wolken te staren’ niet konden kiezen in de San Myshuno-appartementen.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij de camera niet op de juiste manier kon inzoomen als je vanaf het kelderniveau naar een kavel keek.
  • We hebben de prijzen van aanrechten en kastjes bijgewerkt, zodat ze beter bij de rest van de Bouwcatalogus passen.
  • We hebben huuropties in Sulani verwijderd.
  • De dagelijkse taken van ‘goede zaak aanbevelen’ worden nu voltooid met de actie ‘beleid promoten’.

Honden en Katten

  • We hebben een probleem verholpen waarbij alle zwerfhonden grote honden waren. Nu kunnen ze zowel groot als klein zijn.
  • De O jaaa!-plek bij de vuurtoren is weer hersteld.
  • Sims kunnen nu medicijnen voor dieren maken met de marketeerbaar-eigenschap.
  • Update je Dr. Magi-Heel-o-matic 3000 nu met een instant upgrade.
  • Een blazerjasje past nu beter bij de onderkant.
  • Honden zullen niet langer het kattenstokje weg proberen te leggen als ze dat niet kunnen en een mystieke vorm aannemen.
  • Clipping-problemen zijn verbeterd met shorts en verschillende tops, met name voor yfBottom_EP04Shorts.
  • Het inschakelen van ‘afstand bekijken’ in de optiepanelen laten een stenen hek er niet langer wit uitzien.

Seizoenen

  • Kinderen en tieners zullen nu op deur kloppen tijdens de feestdagen voor Lollig of Lekkers.
   • We hebben een probleem verholpen waarbij beloningen van de scout na een schoolactiviteit niet op de juiste manier werden toegekend.
    • De beloning verschijnt nu in de Sim-inventaris in plaats van in Bouwen te moeten worden ontgrendeld.
  • Het zal nu minder vaak regenen tijdens GeekCon-festivals, zodat computers niet meer nat worden!
  • We hebben een probleem verholpen waarbij Sims bladeren konden aanharken op hun thuiskavel, als ze niet eens in de buurt van bladeren waren.
  • Gemengd kattenras werkt nu weer in Creëer-een-Sim. Jippie!
  • Sociale evenementen die op de kalender worden gezet, zijn nu functioneel en worden geactiveerd.
  • Simmers die op een lage grafische instelling spelen, zullen nu verbeterde texturen zien als Sims hun scouttenue dragen.

Word Beroemd

 • Werkende Sims krijgen niet langer de opdracht om niet naar hun werk te gaan of hun shift eerder te beëindigen als hun werkuren samenvallen met bezoeken van Sims die een huissleutel hebben gekregen.
 • Het doel ‘Sims tegelijkertijd te laten dansen’ tijdens de Fan Meet & Greet kan nu worden voltooid als je je jouw Sims en andere Sims tegelijkertijd laat dansen.
 • Talentshows verschijnen niet langer op een ongeldige locatie.
 • De tekst is bijgewerkt als je de muis boven Acteren Deel 3 houdt om een boek te kopen.
 • De tooltip voor de kwaliteitsomschrijving van de video’s die door het videostation worden gemaakt, is nu paars.
  • Consistentie!
 • Staat de radio te hard? Je kunt het volume van de radio nu aanpassen nadat je naar de muziek hebt geluisterd die je met het Mix-Meester Muziekstation hebt gemaakt.

Eiland Leven

 • Niet uitgenodigde Sims verschijnen niet langer als ze naar kavafeesten gaan op kavels met de kaveleigenschap ‘Privégebouw’.
  • Het is mijn feest en als ik jou niet wil uitnodigen, doe ik dat ook niet.
 • Sims die op een date gaan kunnen nu een strandlocatie kiezen.
  • Romantisch!
 • We hebben een probleem verholpen waarbij monsters die in Sulani werden genomen om de natuurbeschermertaken te voltooien uit de Sim-inventaris verdwenen na het analyseren van de betreffende monsters.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij de gemoedstoestand ‘Gedroogde schubben’ niet verdween nadat zeemeerSims hun hydratatiebehoeften hadden aangevuld.
 • We hebben een probleem verholpen met zeemeerSim-kinderen die geen bad IN een badkuip konden nemen.
  • Aangezien ze gewend zijn aan de uitgestrektheid van de oceaan, waren zeemeerSim-kinderen niet tevreden met een piepkleine badkuip.
 • De traditionele sarong zal niet meer zo vaak vast komen te zitten in tops.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij volwassen zeemeerSim-tieners hun staarten zagen verdwijnen in Creëer-een-Sim tijdens het zwemmen.
 • Carrièrepromoties voor natuurbeschermers zijn nog steeds mogelijk na het bereiken van niveau tien.
 • Het slopen van kavels aan het water in De Sims 4 Eiland Leven verwijdert niet de terreinverf.
 • Zwembrillen creëren niet langer een vreemde schaduw die nergens op slaat.
 • Sims kunnen nu kokosnoten in de koelkast leggen. Te gek!
 • Menselijke Sims zullen niet langer denken dat ze zeemeerSims zijn als ze zoals hen zwemmen tijdens het trekken van baantjes.
 • Promotietaak is gemarkeerd als voltooid als Sims een duikmes hebben.
 • Sims kunnen vissen nu weer vrijlaten in de oceaan.
 • Sims met de eigenschap ‘Meesterkok’ zullen geen bedorven eten meer maken.
 • De gemoedstoestand ‘Zonnige gloed’ heeft nu het juiste icoontje.
 • Afgeronde blokken hebben geen ontbrekende paalfunderingen meer.
 • Blauwdrukplaatsingen voor kavels met vloerverlichting plaatsen ze niet langer onder het gebouw. De zwaartekracht is realistischer.
 • De schaduwen van paalfunderingen worden nu op de juiste manier weergegeven.
 • De game zal niet langer crashen bij het plaatsen van bepaalde kavels uit de galerie.
 • Een tv-standaard die ontbrak in het zoekveld zal nu weer worden gegeven. Misschien was je hier helemaal niet van op de hoogte… of wel, en weet je nu dat de kwestie is opgelost!
 • Penthouses uit de galerie worden nu met alle beschikbare voorwerpen op de juiste manier geplaatst.
 • Sommige meubels die niet op de cursor van Bouwen verschenen, verschijnen nu wel.
 • Het opeisen van een bed kan nu door slechts één Sim worden gedaan. Nu kunnen Sims ongestoord in hun eigen bed slapen zonder zich zorgen te hoeven maken dat een andere Sim hun bed gebruikt.
 • Geselecteerde tatoeages in Creëer-een-Sim wijzen niet automatisch kleding opnieuw toe.
 • De kledingcategorieën voor koud weer en warm weer filteren niet langer tatoeages.
 • Visuele jeteffecten worden nu op de juiste manier weergegeven als je via een drone streamt.
 • Verbrandde visuele effecten verschijnen niet langer op een kavel als er brand is in huizen met paalfunderingen.
 • Het aansluiten van een U-vormige trap op een andere verdieping leidt er niet langer toe dat de trap een aantal treden verliest!
 • ZeemeerSims zullen hun speciale zwem doen tijdens het uitvoeren van ZeemeerSim-acties.
 • ZeemeerSims die in een skelet zijn veranderd kunnen nu een bad nemen. Houd die botten schoon.
 • Het instellen van je favoriete watervoertuig stelt nu ook daadwerkelijk je favoriete watervoertuig in.
 • Planten die op een Verhoogd Modern uit de galerie zijn geplaatst, zetten planten niet langer op vreemde plekken neer.
 • Het Eiland Welkomstcomité zal nu kavakommen aan je huishouden geven in plaats van ze op de grond te zetten als het regent.

Uit Eten

 • We hebben de textuur van een paar experimentele gerechten aangepast.
  • Onze excuses, het Geglazuurde Bamboerolletje, de Ruimtetaco met Eitje in Parelvorm en de Scharrel Sixam Putmonster zagen er iets anders uit dan je besteld had.
 • Restaurantborden hebben niet langer een vreemde schaduwrand. Nu hebben ze een gewone schaduwrand.

Vampieren

 • VampierSims krijgen niet langer een uitbrander als ze plasma van Sims drinken, zelfs als ze daar toestemming voor hebben gekregen.
 • Opties in de gezichtscategorie van Creëer-een-Sim ontbreken niet langer voor vampierSims als ze de actie ‘Sim aanpassen’ gebruiken.
 • Vampiers hebben zich nu aangepast aan daglichtbesparingen en zijn wakker als je ze uitnodigt om te chillen.
 • Duistere vampiervormen die naar de galerie geüpload worden, worden nu op de juiste manier voor packs/pakketten en aangepast materiaal gemarkeerd.

Ouderschap

 • Volwassen Sims zijn minder geneigd om automatisch naar de kinderzender te kijken als er geen peuters, kinderen of tieners in de buurt zijn.

Magisch Rijk

 • ToverSims met de eigenschap ‘bloedlijn’ zullen hun rang niet meer hoeven te resetten als ze de rang van virtuoos hebben behaald.
 • Drankjes kunnen nu voor Simdollars worden verkocht.
  • Winst!
 • We hebben een probleem verholpen waarbij het Drankje van Emotionele Stabiliteit onbedoeld bepaalde eigenschappen van Sims verwijderde.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij de Betoverende Tegel dubbele kleuren in Bouwen liet zien.
 • Het koken en brouwen in de ketel verandert niet langer de verkoopprijs in Bouwen.
 • Drinkanimatie treedt op wanneer Sims een drankje van vloekreiniging drinken om hun vloek proberen op te heffen.
 • De animatie voor teleporteren wordt niet langer afgekort.
 • Totembollen duiken niet zomaar op als ze hun Sims uit het water volgen.
 • Er zijn twee kettingen verbeterd om de geschiktheid met andere items uit Creëer-een-Sim te verbeteren.
 • De textuur van broeken verschijnt niet langer boven een paar laarzen.
 • De spierbalarmband verschijnt nu op de juiste manier in Creëer-een-Sim.

Coole Keukenaccessoires

 • We hebben de optie ‘Kliekjes pakken’ verwijderd voor ijs omdat dat nooit de bedoeling was. Want wie laat er nu ijs over? Ik niet 🙂

Griezelige Accessoires

 • Griezelig feest telt nu mee voor het doel Feestbeest.

Moschino

 • We hebben een probleem verholpen waarbij de game in sommige gevallen vastliep in de Fotomodus.
 • Sims die je hebt ontmoet verschijnen niet langer in de Sims-kiezer als je de actie ‘Foto maken van’ activeert.

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016