Jippie! Moet je die waterglijbaan uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires eens zien

Je hebt vast wel eens een waterglijbaan op het gazon gemaakt, of niet soms? Je rent, springt, glijdt en wordt kleddernat; dolle pret! En in De Sims 4 Achtertuin Accessoires kun je met het hele gezin vrolijk rond spatteren.

Afbeelding

Waterglijbanen vormen een klassieke buitenactiviteit voor De Sims… En bovendien zijn ze hartstikke leuk. In De Sims 4 Achtertuin Accessoires kunnen Sims er heerlijk op los glijden, of ze kunnen kunstjes uitvoeren terwijl andere Sims hen toejuichen. Wat ze ook willen doen, er zijn allerlei kunstjes waar jouw Sims uit kunnen kiezen wanneer ze zich met een flinke aanloop op de glibberbaan willen storten. Als je ook het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* bezit, kun je zelfs een nieuwe clubregel invoeren om je Sims deel te laten nemen aan het waterballet!

Glijdkunstjes zijn behoorlijk indrukwekkend, mits ze op de juiste manier worden uitgevoerd, maar als de vaardigheden van jouw Sims niet hoog genoeg zijn, kan dat tenenkrommende taferelen opleveren. Er is één scenario waarbij Sims plat op hun bek gaan, met de benen boven het hoofd en… nou ja, laten we het er maar op houden dat het er helemaal niet zo plezierig uitziet. Dat gezegd hebbende; zo gauw ze hun fitnessvaardigheid verbeterd hebben (of motorische vaardigheid voor kinderen), dan zullen ze binnen de kortste keren kampioenskunsten vertonen. Ik vind vooral de behendigheid die ze vertonen wanneer ze een surfpose aannemen voor de volledige glijpartij indrukwekkend, waarbij ze aan het einde vrijwel gelanceerd worden. Tijdens een ander kunstje liggen ze in een gladde pose… Er komt misschien wat minder talent aan te pas, maar de Sims zien er in ieder geval ontzettend cool uit wanneer ze het doen.

Er zijn natuurlijk ook geweldige mogelijkheden voor de waterglijbaan. Het begint allemaal met de glijbaan waar jij jouw Simdollars aan wilt spenderen. Je kunt voor een simpele glijbaan kiezen (die een aantal fleurige patronen heeft), of de doodenge ‘Kaken des Doods – Waterglijbaan’ kopen (compleet met een enorme haaienkop vol vlijmscherpe tanden, die jouw glijdende Sims zullen moeten ontwijken).

Nou ja, zo eng is het nou ook weer niet, want er sproeit een enorme waterval uit de bek van de haai, waardoor er een enorm waterballet ontstaat wanneer de Sims er onderdoor glijden! Je hebt ook de mogelijkheid om zeep aan jouw glijbaan toe te voegen, waardoor alle sproeiers bellen gaan blazen. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar de bellen blijven daarna ook aan je Sims plakken. Daarmee wordt het extra leuk om lekker in de tuin te spelen!

Wanneer je Sims toe zijn aan wat rust, bijvoorbeeld met een fris glas limonade uit een nieuwe kan, dan ligt de waterglijbaan niet in de weg. Wanneer de baan niet gebruikt wordt, kunnen Sims er gewoon overheen lopen. Het ding staat dus nooit in de weg.

Je zult het ongetwijfeld naar je zin hebben met het maffe gedrag van je Sims die over de baan heen glijden en stuiteren in De Sims 4 Achtertuin Accessoires,
vanaf nu beschikbaar!

Afbeelding

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016