Items koop/bouwmodus Ecologisch Leven bekend!

De resultaten van de stemronde, deel koopmodus, is bekend. Voor de oplettende kijker. Er zijn 29 items te zien in plaats van 28. Een van de ontwerpers had tijd over in zijn schema en begon al aan het ontwerpen van een poef.

Dit zijn trouwens niet de 28 (+1) objecten die de meeste stemmen hebben gekregen. Hier en daar heeft het team gekeken of de stemresultaten wel een mooi gebalanceerde aanbod leverde aan het pakket. Zo waren de vier rieten stoelen allen verkozen, maar dat vond het team iets te veel van het goede. En dus heeft het team besloten de twee rieten stoelen met de meeste stemmen te houden en de andere twee te vervangen voor andere objecten zodat meerdere secties in de koopmodus nieuwe items kregen. Zo kon onder andere de gloei-plafond-lamp toegevoegd worden aan het pakket, die anders geen kans maakte door het behalen van de 30e positie. Door deze keuze komt er dan toch nog een lamp in het pakket.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.