Hoe vind je de Vergeten Grot

Ik vind het heel leuk om je over de Vergeten Grot te vertellen. Deze adembenemende, verborgen en geheime kavel is wonderschoon en bevat een aantal te gekke voorwerpen die je Sims kunnen verzamelen.

Het eerste dat je moet weten is hoe je met je Sims bij de Vergeten Grot komt.

Om te beginnen, moet je Sim niveau 10 van de handigheidvaardigheid hebben. Dit is zeer belangrijk omdat je anders geen toegang krijgt tot de geheime mijnschacht. Ga zodra je Sim er klaar voor is naar het park in de buurt Oasis Springs.

Achter in de kavel zie je wat toiletten in de buurt van de picknickplek. Net iets verderop zie je de ingang van de mijn, verborgen achter de rotsen. Dit is de plek waar niveau 10 van de handvaardigheid van pas komt!

Je Sim moet de houten platen openbreken om de grot in te kunnen.

Maar je tocht is daar nog niet voorbij. Je moet drie vragen goed beantwoorden om toegang te krijgen. Ik wil de pret niet bederven, dus ik geef je de antwoorden op de vragen niet. Ik kan je wel beloven dat ze niet te moeilijk zijn.

Kijk zodra je binnen bent goed rond in deze wonderbaarlijke plek. De omgeving is prachtig en je ziet veel mooie edelstenen op de rotsen groeien.

Voordat je op verkenning gaat, is het een goed idee om te kijken wat de behoeften van je Sims zijn. Er is een toilet vlakbij de ingang, dus je hoeft je geen zorgen te maken om Blaas geknapt!

Dieper in de grot vind je vele verborgen schatten in de rivier, zoals de Spookachtige Vleermuisvis en de prachtige Regenboogvis.

Voor mensen die van verzamelen houden zijn er ook andere voorwerpen te vinden zoals capsules, fossielen, kikkers, metalen en zaden!

Je kunt helaas niet in de grot wonen en je Sims moeten dus naar huis terug als ze klaar zijn met hun verkenningstocht. Gelukkig kun je een klein stukje grot met je meenemen! Vissen die je hebt verzameld kun je als huisdieren houden in de Vissenkom (of opgezet aan de muur hangen als je niet zo van de Vissenkommen bent). Ik kijk heel graag naar ze!

Ik hoop dat je met deze korte uitleg de Vergeten Grot kunt vinden en er veel plezier beleeft!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016