Het ontwerp van De Sims 4 Eiland Leven: zwemstijlen, luchtbedden, kapsels, kamers en de oceaan!

SimGuruJill deelde op Twitter een aantal concepten van de ontwikkeling van De Sims 4 Eiland Leven. Hieronder zien we inspirerende vroege ontwerpen voor luchtbedden, kapsels, kamers, objecten en zelfs de oceaan!

“Hoi Simmers, kunnen jullie ook niet wachten op de release van De Sims 4 Eiland Leven op 21 juni? Het was zo leuk om aan dit pakket te werken. Er waren een hoop WOW-momenten tijdens elke stap van de weg!

Hier is een inkijkje in sommige vroege concepten en prototypes waar we aan gewerkt hebben.”

Dat háár
Dat haar… We wisten toen we aan dit pakket begonnen te werken meteen dat we deze kans wilden grijpen om een paar prachtige strandkapsels te ontwerpen. Onze Concept Art en CAS Art teams maakten een paar van mijn favoriete kapsels tot nu toe. Die krullen! En die hanenkam staat werkelijk iedereen goed!

Kamerschets
Om een idee te krijgen van objecten en kamerindelingen in het spel, werkt ons Art Team in de vroegste conceptfases doorgaans met weergaven van volledige kamers. Daar kiezen zij hun favoriete schetsen uit voordat het komt tot daadwerkelijke concept art. Hier is een voorbeeld van zo’n vroege kamerschets!

Schetsfase van objecten
Hier zijn een paar vroege schetsen van het brainstormen dat het conceptteam deed, voordat zij het uiteindelijke ontwerp kozen. Ik vind deze badkuip geweldig. Hoe lang gaat een houden badkuip eigenlijk mee? Dat hout moet wel erg goed bewerkt zijn.

Zwemstijlen
Mijn persoonlijke favoriet: hier is een inkijkje in een vroeg concept van de verschillende zwemstijlen! Mijn hart sloeg over toen ik dit voor de eerste keer zag. In deze animatie wordt het verschil in snelheid van zwemmen tussen minder sportieve sims, sims met een hoge fitnessvaardigheid en zeemeersims meteen duidelijk. Yay, animators!

Die prachtige oceaan
Tot slot, die prachtige oceaan! Hier is een vroeg visueel conceptvoorbeeld van hoe wij wilden dat het water van de oceaan eruit zou zien. De -WOW- nieuwe shader die onze ontwikkelaars creëerden en het geweldige werk dat ons omgevingsteam leverde om de look helemaal af te maken, zorgde voor een oceaan die je gewoon toe zingt!

Bron: SimGuruJill
Vertaling: Matcha

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!