[GIVEAWAY] Bouw Wedstrijd – Een Knus Vakantiehuisje!

De Sims 4 Sneeuwpret Forumgiveaway ◊ Een Knus Vakantiehuisje!

Aaah, Mt. Komorebi! Je kunt er cultuur snuiven, heerlijk eten, ontspannen in een heetwaterbron, wandelen, snowboarden, sleeën, bergbeklimmen en natuurlijk een hele hoop selfies maken. Maar als je er op vakantie bent, heb je natuurlijk wel een thuisbasis nodig om weer even lekker op te warmen en op te laden voor weer een nieuwe dag.

Het is tijd voor een nieuwe TOP-Wedstrijd, want Town of Plumbobs heeft één exemplaar van De Sims 4 Sneeuwpret (PC/Mac) om weg te geven!

De opdracht
Bouw een knus vakantiehuisje waarin je Sims kunnen opwarmen en bijkomen na een lange dag snowboarden, skiën, wandelen of bergbeklimmen. Let hierbij op de stijl en sfeer van Mt. Komorebi, waar het vakantiehuisje uiteindelijk -als je wint ;)- zal komen te staan. Presenteer jouw vakantiehuisje met tekst en in maximaal 4 sfeerplaatjes + een plattegrondfoto per verdieping!


Meedoen aan deze giveaway-wedstrijd? Ga dan naar ons forum. Inzenden kan daar tot en met 25 november 2020. Veel succes!

Je hebt een (gratis) account nodig op ons forum om aan deze wedstrijd mee te doen. Heb jij nog geen account op Town of Plumbobs? Registreer je dan hier. Vergeet niet jouw nieuwe account te activeren door op de link in jouw mail te klikken!

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!