[GIVEAWAY] 3 jaar TOP! – Een verhaal in 3 plaatjes

Town of Plumbobs bestaat 3 jaar en dat vieren we met een giveaway van De Sims 4 StrangerVille! Sta jij te popelen om de geheimen van deze nieuwe wereld te ontdekken, maar heb je het pakket nog niet? Doe dan mee aan onze TOP-Wedstrijd en misschien win je hem wel!

De opdracht
Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. Laat staan drie! We zijn heel benieuwd naar de verhalen die jullie kunnen vertellen in drie plaatjes; één voor elk jaar dat TOP bestaat! De opdracht is dan ook: plaats drie plaatjes, of een collage van drie plaatjes, die een verhaal vertellen zonder dat er tekst bij nodig is! Waar het verhaal over gaat bepaal jij helemaal zelf!

Meedoen aan deze giveaway-wedstrijd? Ga dan naar ons forum. Veel succes!

Je hebt een (gratis) account nodig op ons forum om aan deze wedstrijd mee te doen. Heb jij nog geen account op Town of Plumbobs? Registreer je dan hier.

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!