Gamepack 9 wordt morgen aangekondigd op Gamescom!

The Sims heeft zojuist via Twitter laten weten dat het volgende Game Pack morgen tijdens de Opening Night Live livestream op Gamescom wordt aangekondigd. De livestream zal om 20:00 te volgen zijn op YouTube via deze link.


Speculatie

Over het thema van het volgende gamepack is vrijwel niets bekend. In april schreef het Sims Team in hun bericht over de nieuwe content van het komende half jaar het volgende over dit pakket, wat de indruk wekt dat we iets nieuws gaan zien dat nog nooit eerder is voorgekomen in de Sims:

Een andere groep binnen ons team concentreert zich momenteel op ons volgende Game Pack. Dit pack is een belangrijke primeur voor ons en we zijn allemaal super enthousiast om het later dit jaar met jullie te kunnen delen.

Vervolgens lekte eerder deze maand het icoontje van dit negende gamepack al uit op de officiële website van de Sims:

Op ons forum en op Twitter komen allerlei theorieën voorbij over het thema – van Star Wars tot Showbizz. Wat denk jij dat het thema is van dit pakket? En wat hoop je dat het is? We zijn benieuwd! Laat een reactie achter of speculeer gezellig mee op ons forum.

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!