Fotograaf in De Sims 4

Tijdens het spelen van De Sims 4 kun je ook hele mooie screens maken van je sims en de omgeving. Jij kunt dus een ware fotograaf worden in De Sims 4.

Op het TOPforum zijn dan ook een stel van die fotografen actief in het De Sims 4 Fotoalbum subforum. In dit subforum vind je allerlei mooie en leuke screens die gemaakt zijn in De Sims 4. Je kunt er foto’s delen in je eigen topic, mooie plaatjes bekijken van andere simmers en leuke en gekke plaatje toevoegen in de topics Sims 4 Maffe momenten en Sims 4 Proud to be fout.

Foto’s delen in je eigen topic
In het subforum kun je je eigen topic openen om daar je foto’s te delen met andere forumleden. Maar natuurlijk kun je er ook plaatjes bekijken van andere simmers. Zo zijn er leuke screens te vinden van o.a. Alexxje en fr0zixx die door middel van hun foto’s een verhaal vertellen over hun sims.

Wat screens delen voor mij zo leuk maakt is dat ik mijn spel heel graag deel met de mensen hier op het forum. De meeste bezoekers van het forum kennen elkaars Sims, het is een hele gezellige community! Mijn screens bewerken in photoshop vind ik ook erg leuk, het is altijd fascinerend om te zien wat een goede bewerking met je foto doet! – fr0zixx

Soms zijn de plaatjes perfect zoals je ze geschoten hebt maar zoals fr0zixx al meld kun je je screens natuurlijk ook bewerken. Dit kun je doen om het voor jezelf nog creatiever en misschien zelfs leuker te maken.Een bewerking geven de plaatjes natuurlijk ook een unieke look. Echte fotografen bewerken hun foto’s namelijk ook.

365 Dagen Project
Ook is er plek voor het 365 dagen project in dit subforum. Eerder verscheen het artikel: 5 tips om een 365 dagen project vol te houden! Bij dit project moet je elke dag van het jaar 1 plaatje plaatsen. Op 1 januari waren er 3 nieuwe 365 dagen projecten van start gegaan van Matcha, Froos en MissDiwy. Zij kunnen dus gebruik maken van de tips. Sindsdien heeft ook ThePaperSim op 31 december is het 365 dagen project succesvol afgesloten en heeft hij ook de 365-badge binnengesleept naast Matcha en zijn er nu twee badges uitgereikt. Dit betekent dat het voor Matcha de tweede keer is dat zij dit project doet. Je zou zeggen dat de tweede keer makkelijker zou moeten zijn, maar of dat ook het geval is…

Aan de ene kant vind ik het moeilijker nu ik het project voor de tweede keer doe, want hoe meer plaatjes je geschoten en gedeeld hebt, hoe moeilijker het natuurlijk is om met iets origineels te komen. Aan de andere kant vind ik het project wel makkelijker vol te houden omdat ik van mijn eerste project en die van andere forumleden een hoop heb geleerd. Ik heb mijn plaatjes nu mooi op tijd klaar staan, netjes geordend in een mapje. Dat was met het eerste project wel anders. Deze keer gaat het een stuk relaxter! – Matcha

Na het lezen van het artikel ‘5 tips om een 365 dagen project vol te houden’ besloot ik om de uitdaging aan te gaan. De reacties zijn elke dag weer geweldig en motiveren mij om door te blijven gaan. – Froos

Het was een enorme opluchting! Je stopt er al die maanden zoveel werk in dat je op een gegeven moment bang bent om het te verpesten. Gelukkig is het me gelukt, en kan ik er voldaan op terugkijken! – ThePapersim

Zoals je leest is het niet het makkelijkste project, helaas kan ook wel eens technische problemen roet in het eten gooien van een fotograaf zo heeft MissDiwy haar project om moet zetten naar een 365 plaatjes project. Helaas is ook gebleken dat een tweede keer niet altijd makkelijker is en heeft Matcha haar project af moeten sluiten na 90 dagen, maar er zijn nog steeds 90 mooie plaatjes te bekijken. Daarnaast zijn er ook veel leuk foto’s te bekijken in het complete topic van ThePaperSim en iedere dag komen er meer leuke foto’s bij in de lopende projecten van Froos en MissDiwy. En misschien is het volgende project wel van jou?

Maffe momenten en Proud to be fout
En ook zijn er speciale topics waar je screens kunt delen van maffe momenten en er is ook een proud to be fout topic voor sims met een erg aparte kledingkeuze. Hier worden grappige en leuke foto’s gedeeld door de leden, foto’s die een lach op je gezicht toveren of gewoon vraagtekens oproepen. Hier een paar van die leuke foto’s:

Meer leuke plaatjes kun je vinden in de topics op het forum dus hou jij van maffe plaatjes, neem zeker een kijkje of deel die van jou!

Vind jij het leuk om screens te maken of vind je het gewoon leuk om screens te bekijken? Deel ze en bekijk ze dan in het subforum De Sims 4 Fotoalbum. Ben je nog geen lid van het forum? Geen probleem, maak een gratis account aan en geniet van alle leuke sims screens.

Met dank aan fr0zixx, Alexxje, Matcha, Froos, ThePaperSim, MissDiwy, Kympulse, Kimmetje en Denise voor de plaatjes en de quotes.

MissDiwy

MissDiwy

Hoi ik ben MissDiwy, mijn echte naam is Sabrina. Ik vind het heerlijk om De Sims 4 te spelen, maar geniet ook van andere games, een goed boek, een filmpje kijken, lekker creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met mijn katten.