Er is hoop: De Sims™ 4 Star Wars™: Journey to Batuu is uit!

Koop het pack nu en schrijf het Star Wars™-verhaal van jouw Sim. Je zult keer op keer worden verrast.

Zoals een bepaalde pilootdroïde zou zeggen, daar gaaaaaaan we, Simmers! De Sims™ 4 Star Wars™: Journey to Batuu Game Pack, nu beschikbaar! We hebben net een kruishoogte bereikt dus zorg dat je goed bent ingesnoerd voor de sprong naar Batuu. Daar gaan we!

Ze zeggen dat eigen haard goud waard is, maar soms heeft een Sim de spanning van een intergalactisch reisje nodig. Gelukkig kunnen Sims keer op keer terug naar Batuu! Open het telefoonmenu en kies de optie ‘Op vakantie gaan’ om je Sim naar de Star Wars™-wereld te sturen. Nodig vrienden en familie uit om langs te komen en een tijdje te blijven, iedereen is welkom.

Bekijk de nieuwe Creëer-een-Sim opties om je Sim een look te geven die past bij een buitenaardse planeet als Batuu, en onthoud: daar buiten in de ruimte gebruiken ze galactic credits in plaats van Simdollars en hun meest trouwe metgezellen zijn droïden, geen honden. Je zult er snel genoeg aan wennen.

Bij aankomst heeft bijna elke actie en beslissing invloed op de reputatie van je Sim. Gelukkig hoef je je geen zorgen over het verliezen van voortgang te maken als je Sim naar huis gaat voor een klus of bruiloft. Maar de aanwezigheid van je Sim heeft terdege invloed op de planeet! Alles van patrouilles tot decoraties in de stad hangt af van welke factie momenteel Batuu bestuurt… en dat is weer afhankelijk van jouw Sim.

Die veranderingen kunnen jouw Sim inspireren om de factieloyaliteit te heroverwegen en wellicht naar een andere factie over te stappen. Het vergt wat werk en een beetje verraad om een compleet tegenovergestelde richting in te slaan, maar dat maakt het juist zo leuk. Met zo veel verschillende missies om uit te voeren, zeldzame beloningen en voorwerpen om te verzamelen en nieuwe mogelijkheden om te verkennen, kunnen we ons heel goed indenken dat Sims Batuu nooit meer willen verlaten.

En wat moeten Sims doen als ze verliefd worden tijdens hun bezoek? Nou, wat Sims meestal doen! Als die Twi’Lek aan de bar ontzettend aan het flirten is, waag dan een kans. Het zou zomaar eens liefde kunnen zijn! Die nieuwe liefde maakt misschien ooit deel uit van je huishouden, maar dan wel in een menselijke vorm om de buren in Oasis Springs geen schrik aan te jagen.

Over die buren in Oasis Springs gesproken… Nodig ze uit in het huis van je Sim om bij terugkomst alle verhalen over diens Star Wars-™ avonturen te horen. Speel een potje Sabacc onder het genot van een Bespins Bruis of pronk met de lichtzwaardtalenten van je Sim door met anderen te sparren. Om iedereen écht in het verhaal op te laten gaan, ga je naar Bouwen om alle woondecoraties en designelementen met Star Wars™-thema te ontdekken die een Sim zich kan wensen. Vergeet ook niet om accenten aan te brengen met verzamelbare voorwerpen van Batuu, zoals een Mythosaur Schedel of een gloeiende holocron. Die zijn echt sfeerverhogend. Heb je kinderen? Neem dan Porg en Ewok-knuffels voor ze mee! Ze zullen ook dol zijn op lichtzwaardtrainingen om hun broertjes en zusjes uit te dagen.

Kun je niet wachten tot de volgende reis? We zien je daar! Koop het De Sims 4 Star Wars™: Journey to Batuu Game Pack vandaag nog voor pc en Mac, Steam, Xbox One en PlayStation® 4! Voor nog meer Star Wars™ in De Sims kun je De Sims Mobile-app bekijken. Tot 20 september kun jij je eigen gratis DJ R-3X Stereo en Lichtzwaardmuurlampjes bemachtigen om een fantastisch galactisch feest te geven.

En wat jullie fijne reizigers betreft, stop nooit met het verkennen, smokkelen of jagen op een premie, of wat je daar ook doet!

 

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016