Eerste Maxis Monthly van het nieuwe jaar!

De kerstvakantie is voorbij en ook het simsteam is inmiddels alweer aan het werk. Een aantal SimGuru’s zijn alweer actief op twitter, maar vanavond gaan we er ook een aantal zien op Twitch. Het is namelijk tijd voor de eerste Maxis Monthly livestream van 2019!

Maxis Monthly; Wat was dat ook alweer?
Maxis Monthly is een maandelijkse livestream waarbij SimGuruKate en eventueel andere SimGuru’s praten over recente onderwerpen uit De Sims FreePlay, The Sims Mobile en De Sims 4 voor zowel PC/Mac als consoles. Deze “talkshow” achtige livestream blikt terug op recente ontwikkelingen binnen de eerder genoemde Simstitels, leert je iets bij over het ontwikkelen van content, laat community creaties zien en kan ook eventueel een blik in de toekomst werpen.

Hoewel diverse SimGuru’s de afgelopen kerstvakantie al hebben laten blijken erg uit te kijken naar 2019 voor De Sims, kunnen we in Maxis Monthly geen aankondigingen van pakketten verwachten. Dit is in het verleden ook niet gebeurd, en Kate heeft inmiddels op Twitter aangegeven dat dit in de toekomst ook niet zal gaan gebeuren. Tot op heden worden pakketten aangekondigd met een korte teaservideo op de socials en 24 uur later met de aankondigingstrailer en communityblog.

Ook laat SimGuruKate weten dat er niet bij elke Maxis Monthly nieuwe content te delen valt voor een of meerdere Simstitels. Er zal dus niet altijd nieuwe content zijn voor FreePlay spelers, Mobile spelers, Sims 4 spelers of allemaal. Verwacht dus niet elke maand spoilers en/of nieuwe content.

Deze Maxis Monthly, gehost door SimGuruEmory en SimGuru0x00, zal wel iets “nifty” laten zien.

De eerste Maxis Monthly van 2019 is te zien op het twitch kanaal van TheSims op dinsdag 8 januari om 20.00 uur Nederlands/Vlaamse tijd.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.