Een brief van het Sims Team

Vandaag heeft SimGuru Lyndsay namens het Sims Team een brief aan de Sims community gepubliceerd waarin wordt ingegaan op ontvangen feedback over en nieuws uit de wereld van De Sims 4.

In de brief schrijft Lyndsay dat het Sims Team de feedback hoort en dat het team toegewijd is aan de ontwikkeling van het spel en de community. Het team wil een aantal punten duidelijk maken:

Huidskleuren en representatie
Het team werkt eraan om vóór het einde van dit jaar een groot aantal nieuwe (realistische) huidskleuren toe te voegen aan het spel. Binnenkort zal er een update komen over de voortgang. Verder belooft het team ook in de toekomst te blijven werken aan de uitbreiding van representatie in De Sims 4. Het is niet één stap, maar een reis.

Toekomstige content
In de brief worden baby’s, auto’s en stapelbedden benoemd als enkele voorbeelden van ‘toekomstige content’ (op verzoek van de community) waar het team gedurende lange tijd aan werkt. Omdat dit soort toevoegingen aan het spel veel tijd kost en aanpassingen vergt aan het fundament van de programmacode, zegt het team nog niets te kunnen laten zien. Dat zullen zij pas doen wanneer ze zeker weten dat de content aan de verwachtingen voldoet en wanneer er iets ver genoeg ontwikkeld is.

Uitbreidingspakket 10
Het is een kwestie van weken voordat het team meer informatie zal delen over het volgende uitbreidingspakket, waar sinds vorig jaar aan gewerkt wordt. Auto’s, babies, boerderijen en stapelbedden zullen geen onderdeel zijn van dit pakket. Het team geeft aan te begrijpen hoe belangrijk deze features zijn voor de community, maar wil de verwachtingen managen om teleurstelling te voorkomen.

Transparantie
Tot slot geeft Lyndsay aan dat het Sims Team harder zal werken om duidelijker, regelmatiger en met meer transparantie te communiceren wat ze voor De Sims in petto hebben, zodat de community zich betrokken blijft voelen bij nieuwe features, ervaringen, pakketten en algemene informatie.


De originele Engelstalige brief kun je via deze link lezen.

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!