Early Access content van De Sims 4 Jaargetijden

Het is zover! De releaseweek van het langverwachte uitbreidingspakket De Sims 4 Jaargetijden is bijna aangebroken en langzamerhand komt er steeds meer informatie over dit pakket naar buiten. Afgelopen vrijdag hebben een aantal SimGuru’s al via een livestream zoveel mogelijk van het pakket laten zien. Maar in de komende week komt er nog meer content van EA Game Changers.

EA Play
Vorige week vond EA Play plaats in Los Angeles. Een aantal EA Game Changers waren uitgenodigd voor dit evenement en mochten video beelden opnemen. Zij zullen vanaf maandag 18 juni dit met iedereen mogen delen. Benieuwd welke Game Changers waren uitgenodigd en wie je dus deze maandag al in de gaten moet houden? De hele lijst van je op de site van Sims Community.

Early Access
Binnenkort krijgen EA Game Changers over de hele wereld, van fansites tot YouTube kanalen toegang tot early access van De Sims 4 Jaargetijden. Zij zullen later deze week hun belevingen met ons mogen delen. Ook Kympulse zal video’s maken voor haar eigen kanaal en ons Town of Plumbobs kanaal. Dus vergeet niet te abonneren!

Release
Met eerdere uitbreidingspakketten zijn we gewend dat we om middernacht al meteen kunnen gaan spelen. Echter hebben de SimGuru’s in hun livestream laten weten dat dit uitbreidingspakket uitkomt op vrijdag 22 juni om 19.00 uur onze tijdszone. Het pakket kost €39,99.

Update: Er is inmiddels nieuwe informatie over de release van De Sims 4 Jaargetijden. Deze vind je hier!

Bekijk de Jaargetijden livestream van TheSims op www.twitch.tv terug

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.